Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun İçinde Bug Yapmayın !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-01-2010 12:48 AM)Vorsicht33 Yazılan: [ -> ]
(06-30-2010 11:22 PM)Kenan GünaY Yazılan: [ -> ]teşekkürler ama bug u engellemek imkansız hangi duvara girsen görüküyor oyun saçmalığı

Haklı yapacak birşey yok.

Bencede. Kendi yaptıkları birşey.
вυяαк кαη∂öкєя dostum her cümlende k2 nin politikalarına uymuyo kurallara uymuyo gibi cümleler kuruyorsun k2 ylw bi bağlantın mı var ???? ya oyundaki hataların pisliğin cezası yine biz oyunculara kesiliyo o kadar emek verdiğin hesabın banlanıyo haksız yere ve sen şimdi bize k2'yi mi savunuyosun oyun böyle olduğu sürece bugda yaparlar oyun dosyalarıylada oynarlar napsın adamlar bakıyolar oyunda zevk kalmadı can sıkıntısı işte bence sende free takıl biraz olan zaten oluyor
Bilgilendirmen İçin Sağol..
(07-01-2010 02:45 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]вυяαк кαη∂öкєя dostum her cümlende k2 nin politikalarına uymuyo kurallara uymuyo gibi cümleler kuruyorsun k2 ylw bi bağlantın mı var ???? ya oyundaki hataların pisliğin cezası yine biz oyunculara kesiliyo o kadar emek verdiğin hesabın banlanıyo haksız yere ve sen şimdi bize k2'yi mi savunuyosun oyun böyle olduğu sürece bugda yaparlar oyun dosyalarıylada oynarlar napsın adamlar bakıyolar oyunda zevk kalmadı can sıkıntısı işte bence sende free takıl biraz olan zaten oluyor

K2 ile hiçbir alakam yok ancak ben sadece doğruları ve gerçeği söylüyorum.Oyun hatası diye kullanmak zorunda değilsin.O zaman sen şu anda hackide savunmuş oluyorsun ? canı sıkılan hack yapıyor.Bug var ise oyun hatası insan kullanabilir diyorsan hackide bir yandan kabul etmiş olursun. Smile
(07-01-2010 02:00 AM)tolgaergün Yazılan: [ -> ]Bugu durdurmak "Event Translator" 'ümüze mi kalmış? vah vah..

O geçmişte kaldı Smile + oyun içerisinde canınızı çok acıttım sanırım lütfen foruma kirli düşüncelerinizi ve saçma yazılarınızı yansıtmayın koymayın. Smile ve kim olduğunuzuda profiline yazın kim olduğunuzu bileyim.
Oyunda Bug Yapılmamalı Die Herkez Bilio Ama Herkez Yapıo ..
(07-01-2010 10:10 AM)ncah3roes murat Yazılan: [ -> ]Oyunda Bug Yapılmamalı Die Herkez Bilio Ama Herkez Yapıo ..

Evet herkes yapıyor ama işte bende size bunu söylüyorum bunu ciddiye alın hesabınız neden boşuna banlansın ? yazık günah
Acayip tırsmıştır yazıyı görünce Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler