Biraz önce tarife değişikliği yaptım ve bu sırada TTNet yetkilisi :
Türkiye genelinde altyapı çalışmaları nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.Bu çalışmaların bitiş tarihi belli değil.
Dedi

Bilgilendiriyim dedim.Sonra oyunda server lag , sen lagsın demeyin.
Duyduğum bazı haberlere göre de
Youtube ve
Google için ayar yapılıyormuş.
Belliydi zaten.Sabahtan beri ınternet pencereleri felan cok gec acılıyordu.İnşallah fazla uzun surmez
Gerek bilgisayar özelliklerinin yetersizliği ve oyun ayarlarının bilinçsizce yapılandırılması, gerekse internet sağlayıcısı/bağlantısı nedeniyle, War Rock oyununa dahil olan bazı oyuncuların sorun yaşadıkları ve yaşattıkları bilinmektedir.
Son zamanlarda TTnet internet sağlayıcısıyla ilgili ciddi problemlerin olduğu bilinmektedir.Oyuna dahil olan değerli oyuncuların bu gerçeğin farkında olmaları, oyun ayarlarını 'sahip oldukları bilgisayar özelliklerine göre' yapılandırmaları, oyun esnasında kırıcı davranışlardan uzak durmaları isabetli bir tercih olacaktır.
Saygılarımla.
ya ne zaman ttnet in adam gibi iş yaptığı görülmüş ki. Modemin gitmediği gün yok gibi

Mehmet sorun 1 hafta içinde düzelir umarım?
Çünkü oyunda sürekli +200 ping sabah 7 den akşam 7 ye kadar.
Akşam 7 den sabah 7 ye telefon konuşması bedava benimde ping o zaman -100 anlamış değilim doğrusu

Hiç bitmedi bu altyapı çalışması

Allah bu ttnet i alır başımızdan inşallah...
velhasıl kelam.. Gece 2-6 arası gine bize oyun yüzü gözüktü

Heryerinden Öpüyorum Mehmet Reis ! Bende aricaktım 8 mb internet speed testte bile 1 mb gösteriordu yada 2mb çok yavaşlamıştı..