06-30-2010, 05:34 PM
Arkadaşlar son zamanlarda kulağıma hiç hoş olmayan şeyler geliyor. Forumda moderatör veya admin olarak arkadaşların tanıdıkları veya clan arkadaşları forumda olmasada oyun içinde çok yanlış konuşmalar yapıyorlar. Bu konuşmalar şu şekilde
"Akıllı olan Ahmet Warrock Forumunda Admin/Moderatör, ona söylerim seni banlar"
"Senin Clan liderin benim kankam seni clanından attırırım"
Buna benzer hiç hoş olmayan duyumlar alıyorum zaman zamanda gözlemliyorum.
Herkezin aklında şu olsunki kimseyi foruma torpil ile almıyoruz. Aldığımız kişilerde birine bir yaptırım yapmak istediği zaman kanıt sunduruyoruz. Kimsenin saltanatlığı yok ortada. Lütfen tanıdığınız yetkili kişilerin adına sığınarak kimse kendisine yarar sağlamaya çalışmasın. Özellikle moderatör başvurularında gözlemliyorum, Ali ( sitedeki herhangi bir mod yada admin ) benim çok iyi arkadaşım. Moderatör alırken sitedeki görevliler olan kan bağınız bizi ilgilendirmiyor.
Bu olay clan liderlerininde başına çok gelir. Senin clanındaki Veli benim arkadaşım clana alırmısın ? tarzından mesajları clan liderleri iyi bilir.
Sizlerden ricam lütfen bu tip saçma konuşmaları yapmayınız.
"Akıllı olan Ahmet Warrock Forumunda Admin/Moderatör, ona söylerim seni banlar"
"Senin Clan liderin benim kankam seni clanından attırırım"
Buna benzer hiç hoş olmayan duyumlar alıyorum zaman zamanda gözlemliyorum.
Herkezin aklında şu olsunki kimseyi foruma torpil ile almıyoruz. Aldığımız kişilerde birine bir yaptırım yapmak istediği zaman kanıt sunduruyoruz. Kimsenin saltanatlığı yok ortada. Lütfen tanıdığınız yetkili kişilerin adına sığınarak kimse kendisine yarar sağlamaya çalışmasın. Özellikle moderatör başvurularında gözlemliyorum, Ali ( sitedeki herhangi bir mod yada admin ) benim çok iyi arkadaşım. Moderatör alırken sitedeki görevliler olan kan bağınız bizi ilgilendirmiyor.
Bu olay clan liderlerininde başına çok gelir. Senin clanındaki Veli benim arkadaşım clana alırmısın ? tarzından mesajları clan liderleri iyi bilir.
Sizlerden ricam lütfen bu tip saçma konuşmaları yapmayınız.