Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Torpille Adam Korumuyoruz, Değerlendirmiyoruz ve benzeri hiç bir şey yapmıyoruz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar son zamanlarda kulağıma hiç hoş olmayan şeyler geliyor. Forumda moderatör veya admin olarak arkadaşların tanıdıkları veya clan arkadaşları forumda olmasada oyun içinde çok yanlış konuşmalar yapıyorlar. Bu konuşmalar şu şekilde

"Akıllı olan Ahmet Warrock Forumunda Admin/Moderatör, ona söylerim seni banlar"

"Senin Clan liderin benim kankam seni clanından attırırım"

Buna benzer hiç hoş olmayan duyumlar alıyorum zaman zamanda gözlemliyorum.

Herkezin aklında şu olsunki kimseyi foruma torpil ile almıyoruz. Aldığımız kişilerde birine bir yaptırım yapmak istediği zaman kanıt sunduruyoruz. Kimsenin saltanatlığı yok ortada. Lütfen tanıdığınız yetkili kişilerin adına sığınarak kimse kendisine yarar sağlamaya çalışmasın. Özellikle moderatör başvurularında gözlemliyorum, Ali ( sitedeki herhangi bir mod yada admin ) benim çok iyi arkadaşım. Moderatör alırken sitedeki görevliler olan kan bağınız bizi ilgilendirmiyor.

Bu olay clan liderlerininde başına çok gelir. Senin clanındaki Veli benim arkadaşım clana alırmısın ? tarzından mesajları clan liderleri iyi bilir.

Sizlerden ricam lütfen bu tip saçma konuşmaları yapmayınız.
Buna bi kac defa bende sahit oldum.
Unutmayalım ki; bizler burada, War RockTR ekibi olarak, siz üyelerimize elimizden geldiğince tarafsız davranmaya çalışıyoruz. Birliğimizin bu kadar güçlü olmasının temel sebeplerinden bir taneside budur. Bu 'tarafsızlıktan' hiçbir zaman ödün vermemeliyiz. Ne zaman ki bu bizleri ele geçirmeye başlarsa, işte o zaman işler yokuşa sürülebilir. Tüm kalbimle inaniyorum ki, böyle bir şey ile karşı karşıya kalmayacağız.
Şu kanka ayakları gerçekten çok var seni clandan attırırım filan Big Grin

SametKARA

Olan Şeyler Bunlar Genelde Genç Kardeşlerimiz Yapıyor Bunu Normal Karşılamak Gerekir.
Benim yüksek rakımlı yerlerde adamlarım var "Atakulede cam siliyorlar" Big Grin

Şaka bir yana sırası gelmiş iken benimde şahit olduğum birkaç olumsuz örnek var bu şekilde özellikle adımızın geçtiği.
Buradan ilan ediyorum bu tarz bir söylemde bulunanları "özellikle adımın geçtiği" kanıtlayın ben elimden gelen cezayı vereyim, benim ve forum takımımızın tanıdığı ve samimi olduğu kişilerin bu şekilde çıkar peşinde olmaları sözkonusu değildir. Zaten o şekilde düşünenler arkadaşımız olamazlarda.
Sevgilerle...
Ali demişin beni karıştırma Turgay Smile
Şu ana kadar böyle bir tartışmaya oyunda şahit olmadım, umarımda bundan sonra da şahit olmam.
Haksız bir şekilde bireysel menfaat sağlamak için entrika çeviren zihniyetlerin mevcudiyeti, Adalet anlayışını ve savunucularını zedelemeye yönelik ciddi bir tehdittir.

Saygılarımla.
Evet dogru söylüyorsunuz xx klan başkanı senin bulundugun klanın başkanı benim arkadaşım seni attırım feln gibi muhabbetler çok oluyordu konu için sagolunvictory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler