Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Ana Haber Bülteni==>Son Haber {BIRAKIYORUM}
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz gibi artık haber yapmayı bırakıyorum bu son haberim bırakmamanın sebebi fos haberlerin tutmadığı ilk zamanlarındaki gibi sevilmediği ve çoğu üye gözünde gereksiz olduğu için artık bırakıyorum son haberim sizlerle:

Evet arkadaşlar mariende cambazlık okulunda bir çocuk ağzıyla odun kaldırmaya çalıştı çalıştı fakat olmadı odun ağzına girdi ve belinden çıktı işte Tamerk'in görüntüsü Smile

[Resim: imageckb.jpg]

Evet arkadaşlar son haberimdi bu inşallah beğenirsiniz Smile
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Güzelmiş bu.
engeneerin kafasi resmen onunun altinda kalmis xD
Beğenmenize sevindim daha haber yok Smile
Helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallll Big Grin
Doruk saçma sapan işler yapıyorsun canımı sıkıyor yaptığın bu hareketler...
Ne olacak yani bıraktın ? Haber yapmıyorsun artık sonuç değişecek mi ?
Bir moderatör olma uğruna yaptığın işi değiştirmen akla mantığa sığmaz sığmıyorda...
Bir kural koymuşlar -17 altı başvuru yapılmasın diye sende bu -17 nin içindeysen başvuru yapmıyacaksın. Eğer o kurula uyan moderatörler var ise bu onların sorunu seni ilgilendirmiyor.. Sen kurallara uy kurallara göre yaşa..
Konuyu çok uzatiyorsunuz (mod konusunu). Moderator olamadın diye dunyanın sonumu gelecek Ss.gif bende birçok kes şansımı denedim 1 seneden beri forumda hatta 1.5 seneden beri forumdayim bu kadar tantana yaşandığını hiç görmedim tartismanın bir lüzumu yok!! Bende 3 kez şansımi denedim olmadı 4. Sünde mod oldum acele etme herseyin bir zamanı var sabırlı ol Wink
Alakası yok saçma geliyor artık fos haber bıraktım uzatmayın...
Konuşmalar böyle devam edecekse kilitleyecegim konuyu! Tartışma ortamı yaratmadan bu güzel konuya bakın ve yorumunuzu yapın.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler