Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Klan sistemiyle ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Eski klan sisteminde klan liderinin bi süre premiumu olmaz ise klan dağılıyordu veya bi başkasına devrediliyodu. yeni sistemde de bu var mı ? Varsa kaç gün presiz Liderde klan kalabiliyo. ? Bilgisi olan varsa yazsın lütfen teşekkürler.
Sanırım 1 hafta presiz kalırsan başka preli bir clan uyesine devrediliyor hiç kimsede premium olmazsa clan DisBanned oluyor yani kapaniyor. Ama suan tam belli değil beta 2 gelince bazı seyler yerine oturacak.
(06-30-2010 12:29 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]Sanırım 1 hafta presiz kalırsan başka preli bir clan uyesine devrediliyor hiç kimsede premium olmazsa clan DisBanned oluyor yani kapaniyor. Ama suan tam belli değil beta 2 gelince bazı seyler yerine oturacak.

Bende Böyle Biliyorum
(06-30-2010 12:29 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]Sanırım 1 hafta presiz kalırsan başka preli bir clan uyesine devrediliyor hiç kimsede premium olmazsa clan DisBanned oluyor yani kapaniyor. Ama suan tam belli değil beta 2 gelince bazı seyler yerine oturacak.

Doğru :vic
Evet var ama tek fark clan devretme yok Smile
klan devretme yoksa Smile liderin presi yoksa klan gitti Big Grin
oyle bısey yok sanırım cunku arkadasım 2 hafta presizdi klan gitmedi?
Hayır beyler yanılıyorsunuz ben 10 gün klanı presiz açık tuttum birşey de olmadı Big Grin
lidersen 14 gün presiz durabilirsin 15. gün clan kapatılır .
Referans Adresler