Eski klan sisteminde klan liderinin bi süre premiumu olmaz ise klan dağılıyordu veya bi başkasına devrediliyodu. yeni sistemde de bu var mı ? Varsa kaç gün presiz Liderde klan kalabiliyo. ? Bilgisi olan varsa yazsın lütfen teşekkürler.
Sanırım 1 hafta presiz kalırsan başka preli bir clan uyesine devrediliyor hiç kimsede premium olmazsa clan DisBanned oluyor yani kapaniyor. Ama suan tam belli değil beta 2 gelince bazı seyler yerine oturacak.
(06-30-2010 12:29 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]Sanırım 1 hafta presiz kalırsan başka preli bir clan uyesine devrediliyor hiç kimsede premium olmazsa clan DisBanned oluyor yani kapaniyor. Ama suan tam belli değil beta 2 gelince bazı seyler yerine oturacak.
Bende Böyle Biliyorum
(06-30-2010 12:29 PM)M.Ege Görgülü Yazılan: [ -> ]Sanırım 1 hafta presiz kalırsan başka preli bir clan uyesine devrediliyor hiç kimsede premium olmazsa clan DisBanned oluyor yani kapaniyor. Ama suan tam belli değil beta 2 gelince bazı seyler yerine oturacak.
Doğru :vic
Evet var ama tek fark clan devretme yok

klan devretme yoksa

liderin presi yoksa klan gitti

oyle bısey yok sanırım cunku arkadasım 2 hafta presizdi klan gitmedi?
Hayır beyler yanılıyorsunuz ben 10 gün klanı presiz açık tuttum birşey de olmadı

lidersen 14 gün presiz durabilirsin 15. gün clan kapatılır .