Arkadaşlar benım bi kaç saatlik bronz premium var. Bir tanede bronz premium kodu var. O kodu chara yüklesem eskisinin üstüne eklenirmi?
Evet eklenir. Prenin türü ayn ise eklenir farklı ise o silinip yüklediğin güncel olur. Mesela goldun üstene gold yüklersen süresi artar ama goldun üstüne silver eklersen gold gider yüklediğin gün kadar silver gelir
Yüklenir Diye Biliyorum Ben Ama Her İhtimale Karşı (zaten 1 kaç saati varmış) Pren Bitince Yükle Derim Ben Ne Olur Ne Olmaz..Çünkü Gamersfirst Bu Aralar Kafayı Yedi

Peki dinar gelirmi 22 k dinar?
Gelir,Pre eklendiğine göre dinar da gelir

Tamam arkadaşlar yükledim sorun da yok

(06-30-2010 11:36 AM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]Evet eklenir. Prenin türü ayn ise eklenir farklı ise o silinip yüklediğin güncel olur. Mesela goldun üstene gold yüklersen süresi artar ama goldun üstüne silver eklersen gold gider yüklediğin gün kadar silver gelir
evet boyledir ama bir sey daha eklimm boyle bir fikrin olursa 10 gunluk gold 5 slot acık ya bronza gectiginde o kapanır
10 günlük golde ve 30 günlük golu ard arda kullanbilirsin mesela...
(06-30-2010 11:36 AM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]bir sey daha eklimm boyle bir fikrin olursa 10 gunluk gold 5 slot acık ya bronza gectiginde o kapanır
Evet 5. slot Kapanır Bunu Söylemeyi Unuttuk