Başlıkta dediğim gibi bug yapıp videoya alıp paylaşmak yasak mı ?
Bir bilgim olmadığı için koymuyorum yasak değilse yarın ekleyeceğim. . .
NOT : Bugları yeni açılmış düşük level çarlarla yaptık ban yeme riskine karşı. .
NOT2 : Yeraltına inme bugu yaptık. . .
ilginç nasıl yaptığını söylemediğin sürece sorun olmaz sanırım maksat warrockun ne kadar aciz ezik olduğunu bi buga laga hacke bile çare bulamadığını ama buna karşı paralarımızı hala sömürdüğünü göstermekse SAYGILAR

Eskiden bug yapanlar banlanıyordu, şuan ki durum ne tam olarak bilemiyorum. Mesela Velruftaki buga girip banlanan çok oyuncu olmuştur.
Yani yasak.
Bu oyunun bir hatasıdır, yöneticiler bunu düzeltmiyorsa oyuncunun kullanması en doğal haktır bana göre.
Video olayıysa ayrı, siz koyarsınız nick falan görünüyorsa videonuzda ban riski çok az ama yine de var.
Yapıp yapmamak oyuncuya kalmış birşey.
Burada paylaşmak ise,
FORUM KURALLARInda böyle bir madde yok.
(06-30-2010 04:10 AM)Can.D Yazılan: [ -> ]Eskiden bug yapanlar banlanıyordu, şuan ki durum ne tam olarak bilemiyorum. Mesela Velruftaki buga girip banlanan çok oyuncu olmuştur.
Yani yasak.
Bu oyunun bir hatasıdır, yöneticiler bunu düzeltmiyorsa oyuncunun kullanması en doğal haktır bana göre.
Video olayıysa ayrı, siz koyarsınız nick falan görünüyorsa videonuzda ban riski çok az ama yine de var.
Yapıp yapmamak oyuncuya kalmış birşey.
Burada paylaşmak ise, FORUM KURALLARInda böyle bir madde yok.
FORUM KURALLARInı okudum fakat paylaşmak yasak diye birşey göremedim
Yarın ola hayır ola.Bakalım yarın kesin bir cevap almaya çalışacağım
Buguna göre değişiyor sanırsam.Yumruk, duvar ve içine girme.
Daha önce böyle bir(bug ile ilgili) bir paylaşım olmuştu sanırsam bu forumda
mariende yer altına bende giriyorum ^^
Normal sadece duvar bugu yapsak yer altına falan girmesek onlarada ban atıyorlar mı ?
aynen bende mariende yer altına giriorum koridorda ^^