Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR & XGameTR Olimpiyatları Dal 7 ''Boğa Savaşı'' 4 Temmuz Pazar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar.Bir sonraki eventimizi sabırsızlıkla beklediğinizin farkındayız.Ve yine size heycan ve aksiyon dolu bir event tasarladık.Bu eventi Turgay Emek,Mehmet Karagöz ve ben Kardo Azaden sizler için hazırladık ve iddalı olduğumuz eventlerden bir tanesi.Şimdi izin verin de biraz açıklayayım eventımızı.
WarrockTR ve XGameTR'nin hazırladığı Kardo Azaden'in sunuduğu olimpiyatın 7.dalı ''Boğa Savaşı'' 4 temmuz pazar günü yapılacaktır.Oda bilgileri saat 18:45 sularında WarrockTR Team Speak3 serverından duyurulacaktır.Event saat 19:00 civarında bir terslik olmaz ise başlayacaktır.
Eventa gireceklerin saat 18:35 te Team Speak3 serverında kurduğumuz ''Event Toplanma Yeri'' adlı kanalımızda beklemede olması rica olunur.

Event'a 8 kişi katılabilecektir.
1.nin ödülü 400 G1 olucak.
Bu arada Eventte 1. Olan forum üyesi 10 hafta Forum özel Elite gurubunda ve renginde olacaktır.
event'ta ayrıca ilk 3'e girenler puan kazanaçaktır.
olimpiyatımızın sonunda ise 1.gold 2.silver 3.bronzpremiumun sahibi olucaktır.

event görevlileri:
Kardo Azaden-gueverax1
Mehmet -bestblack
Turgay Emek
Katılmaya çalışacağım.
teşekkürler Kardo teşekkürler OLİMPİYAT ekibi Teşekkürler WTR teşekkürler XGAMETR

mühtiş oluyor cidden . Ts de felan yılın gafını yapsamda Big Grin güzel oluyor katılamıcam buna PİKNİK dolayısıyla sizin için güzel geçmesini diliyorum
Bir aksilik çıkmaz ise katılacağım.
hadi bakalım ben şehir dışındayım Big Grin
(06-29-2010 07:07 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]teşekkürler Kardo teşekkürler OLİMPİYAT ekibi Teşekkürler WTR teşekkürler XGAMETR

mühtiş oluyor cidden . Ts de felan yılın gafını yapsamda Big Grin güzel oluyor katılamıcam buna PİKNİK dolayısıyla sizin için güzel geçmesini diliyorum

Gafmı oda sanırım sizin yüzünüzden 3 kere kuruldu Tongue
Insallah buna katilacagim.
Bizde birşeyler kazanırız umarım Big Grin
Heyecanla bekliyorum
Aksilik olmassa girerim
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler