Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Garanti Bank ATM Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler dün ben ve bir arkadaşım travian altın almak için Özden abiye havale yapmak amacıyla Garanti ATMsine gittik. Herşeyi yaptık hesap şube kodları felan. Ardından ödeme türünü de işaretlediğimizde bize TC kimlik no sorduSs.gifSs.gifSs.gif

Artık Garanti de mi TC no sormaya başladı?Ss.gifSs.gif
Tüzel kişiler için soruyor sanırım.
Gomma hep vardı Tc kimlik nosu Ss.gif
(06-29-2010 06:29 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Gomma hep vardı Tc kimlik nosu Ss.gif

Gomma en son bunda birkaç ay önce internetten kitap siparişi için o ATM'den başka birsinin hesabına yaklaşık 250 TL yatırdıydım, kimlik numarası sormadıydı. Zaten daha önce Özden abiye hep o ATM'den para yaırmıştım yine sormazdı.

Olmadı biz de postadan 2 gün geçikmeli yapacayık ya da 13 temmuza kadar bekleyik ardından bir bankadan yapacam heralda artıkSad
(06-29-2010 06:36 AM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]
(06-29-2010 06:29 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Gomma hep vardı Tc kimlik nosu Ss.gif

Gomma en son bunda birkaç ay önce internetten kitap siparişi için o ATM'den başka birsinin hesabına yaklaşık 250 TL yatırdıydım, kimlik numarası sormadıydı. Zaten daha önce Özden abiye hep o ATM'den para yaırmıştım yine sormazdı.

Olmadı biz de postadan 2 gün geçikmeli yapacayık ya da 13 temmuza kadar bekleyik ardından bir bankadan yapacam heralda artıkSad

valla bilmiyorum ben hep işbanktan alıyorum Smile
Burdakinin istemesi kötü oldu kimlik numarasını. Şimdi ta çarşıya kadar gitmem gerekecekSad
Sadece garanti'de sormuyormuş ama..

Normalde ben YapıKredi'den yapıyorum v soruyor TC No.(:
Her banka artık TC kimlik no sormaya başladı.. En iyiside bu kim ne yapmış kime ne yatırmış..
Referans Adresler