Ya arkadaşlar 8 lik odalara giriyorum kasmadan oynuyorum hack diye atılıyorum 16 lık odalarda da kasıyor biz oynamayalımmı bu oyunu yazıklar olsun böyle oyuna ya sabahdan beri 1 exp alamadım ne güzel skorlarım gitti ŞU KAS KAFANIZA SOKUN: kimseye boş yere iftira atmayın sabahdan beri bir kez bile oyun bitiremedim full atıldım bu insanlara küfür etsem yine anlamazlar tatlı dildende anlamıyorlar ne yapayım siz söyleyin ?
Oyun artık oyunluktan çıkmıs be Barış'ım.Tatlı canını üzme sen
Hazmedemediğim olaylardan biride uçanı kaçanı atmazlar bizi wall diye atarlar ne yapsam anlamadımki bu çocuklara

Barıs sen yarın benle takıl

benım odamdaki adamı benden başkası atamaz

Barış nCayı bıraktığın gibi Oyunuda bırak moralin bozulmasın.
en iyisi tanıdıklarla oynamak barış kardeşim
Bende başka hesaplarımın leveli iyidi.Yeni kurdum hack diye birçok kez attılar.Warrockta ki çoğu oyuncu(Level'i yüksek bile olsa)oyun oynamayı bilmiyor...
barış nasıl bir türkçen var senin ya bu türkçeyle benim odamada gelsen bende atarım valla sırf bu tür yazmandan dolayı türkçemizi başka türkhceleştiren insanları sevmiyorum anlamışta değilim zaten maksatlarını. ayrıca lagsan atılırsın bu senin elinde olmayabilir ama karşındaki adamların bunu çekmek zorunda olmalarını da düşünemezsin oynamak zorunda değiller lag bir oyuncuyla sen çoookk çalış güzel bir pc al

(06-28-2010 11:40 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]barış nasıl bir türkçen var senin ya bu türkçeyle benim odamada gelsen bende atarım valla sırf bu tür yazmandan dolayı türkçemizi başka türkhceleştiren insanları sevmiyorum anlamışta değilim zaten maksatlarını. ayrıca lagsan atılırsın bu senin elinde olmayabilir ama karşındaki adamların bunu çekmek zorunda olmalarını da düşünemezsin oynamak zorunda değiller lag bir oyuncuyla sen çoookk çalış güzel bir pc al 
afedersin canım ama o sinirle bir tek yeri yanlış yapmışım geldihi hal yapmışım ona nasıl türkçen var diyemezsin tamam ? böyle saçma sapan yorumlar yapıcağına barışcım başlıkdaki h yi düzeltirmisin diyebilirdin sil şu mesajını !
ayrıca lag değilim saçma sapan senaryolarda bulunmayın.