abi benim programda Optimize yok yanlız

Öncelikle ellerine sağlık süper konu da ben internet cafeden oynuorum WR yi sebebi de iş yerindeki PCnin çok yavaş olması (128 Nvidia Geforce ..384 MB DDR2 Ram...) cafenin yoğun olduğu zamanlarda internet yavaşlıyor.Sormak istediğim şu:Bu anlattığınız işlemleri cafede uygulasam işe yararmı?(Netin yavaşlığı beni ve kimilerini bezdiriyor adama sıkıyorum adam ölmüyor 2-3 Sn lag oluyor cinnet geçircek gibi oluorum...)Varsa farklı önerilerinizi bekliyorum...Teşekkürler...

(07-12-2010 12:37 PM)Jaqqe4R Yazılan: [ -> ]Öncelikle ellerine sağlık süper konu da ben internet cafeden oynuorum WR yi sebebi de iş yerindeki PCnin çok yavaş olması (128 Nvidia Geforce ..384 MB DDR2 Ram...) cafenin yoğun olduğu zamanlarda internet yavaşlıyor.Sormak istediğim şu:Bu anlattığınız işlemleri cafede uygulasam işe yararmı?(Netin yavaşlığı beni ve kimilerini bezdiriyor adama sıkıyorum adam ölmüyor 2-3 Sn lag oluyor cinnet geçircek gibi oluorum...)Varsa farklı önerilerinizi bekliyorum...Teşekkürler... 
Dediğiniz sorun maalesef bilgisayarlardan değil , İnternet cafenin hızından kaynaklanıyor .
Bu durumda maalesef yardımcı olamam