Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Warrock Son Günlerde Çok Kasmaya Başladı.Sistem Gereksinimleri Warrock u Kaldırıyor hatta Biraz Yüksek Bile Warrock un Sitem Gereksinimlerinden.5 Gün Önce Format Attım Bu Kadar Sürede Warrockda Bu Kadar Kasacak Virüs Bulasacagını Sanmıyorum.İnternete Biraz Araştırdım Ekran Kartı Felan Diyorlar, Ekran Kartını Silip Yenıden Yukleyıp Warrock u Açtım Kasma Ortadan Kalktı..Fakat 2-3 Saat Sonra Tekrar Başladı.Bu Çözümüde Yaptıktan Sonra Birtek Virüs Aklıma Gelıyor..Warrock u Silip Sağlam Bir Antivirüs Le Taratmayı Düşünüyorum.Sizin Bildğiniz Gerçekten Çok Sağlam Virüsleri Yok Edecek Bir Antivirüs Varmı?
Nod32 veya Kaspersky öneriyorum.
Ben norton kullanıyorum. Memnunum. Önerebilirm.
Microsof Security Essentials.
Avast
Kaspersky Smile
Kaspersky
Kaspersky yüklersen cok kasıcaktır emin ol Smile
Kaspersky tabikide ama ekran kartın ısınıyor olabilir kasanı temizle ekran kartında fan varsa çalıştığından emin ol
Virüslerden dolayı makinen kamıyordur. Son 104mb lık patchten sonra genel bir sorun var kanımca. Ayrıca antivirüs programı kullanman makine kasmasına artıdan çok eksi getirir. Trojenlere karşı ubs dick securty kullanman yeterli olacaktır.
Referans Adresler