Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Heroes of Newerth
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Heroes of Newerth dotaya benzerliği ile dikkat çeksede aslında tamamen farklı bir oyun. Tasarım, grafik, oynanabilirlik konususnda dota ile kıyaslanması doğru bile değil. Heroes of Newerth ile online sistemde oyun kurabilir, team speak özelliği ile yeni programlar kurmadan rahatlıkla oyun içi konuşma yapabiliyoruz.

Alıntı: Heroes of Newerth Artıları ;
1-Öncellikle oyundan düşerseniz 300 saniye de tekrar bağlanabilirsiniz itemleriniz ve experience ınız aynı şekilde.
2-Oyun ortası pes edebilirsiniz. yada remake için vote açabilirsiniz.
3-Oyunda kurallara uymayan biri olursa oylama acıp o oyuncuyu oyundan atabiliyoruz.
4-Oyunda denylarınız ve creep killeriniz kaydediliyorki bu prolar için iyi bi haber ancak PSR sistemi pub skill rating kısaca oyunu kazanmanızla artması kötü.
5-Oyun grafikleri çok güzel, sesler konusuda iyi oyuna daima aksiyon katıyor. Team kill yapınca GENOOCIDEEE demesi çok hoş yada oyun başı LETS GET IT ON adrenalin patlatıyor.

Heroes of Newerth Eksileri ;
1-Apm çok olduğu çin çok tıklama ile hero seslerini sık duyarız ancak her heronun 2-3 sesi var ki bu biraz kötü.
2-Oyunun yardım servisi gerçekten kötü yaptıkları oyundan haberdar değiller kısaca bi sorun bulursanz çözmek size kalıyor.
3-Pub skill rating in oyun kazanmaya bağlı olması gerçekten kötü.

İndirme adresi : http://www.heroesofnewerth.com/download.php
Ben oynuyorum çok zevkli bir oyun betadayken çok sevmiştim şimsi paarasını verip mis gibi oynuyorum yeni yeni çakıyorum bir çok şeyi ama yinede süper..
Bu tarz oyunlar pek sevmem ama grafikleri genede çekici duruyor.
Aynen pek ilgimi çekmez bu tip oyunlar ama denemekte yarar var.
Abi link verirsen bende indirecem.Smile
Denemede yarar var.
Nedense mmporg oyunlarında sadece silkroad ı en iyi bilirim o yüzden başka bir oyun bilmem mmporg olarak
Referans Adresler