Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tsde Ses Gitmiyor Bi Bakarmısınız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Tsde dururken herkesin sesi geliyor gayet net ama benim sesim gitmiyor mik var ama ayarlayamıyorum bi yardım edermisiniz
İşletim Sistemin Nedir?
Büyük ihtimal anakartta sorun var işletim xp
(06-27-2010 11:49 PM)qrkann Yazılan: [ -> ]Büyük ihtimal anakartta sorun var işletim xp

İlk olarak ses kayıt cihazından mikrofonunu kontrol et.Vista olsaydı ses gitmeme sorunu vardı ama xpde donanımsal birşey sanırım.
Anakartta Sorun Olmalıdır Bencede Ss.gif
Silip tekrar yükle diyeceğimde biraz klasik olucak. Biraz beklersen ts adminlerimiz sana çözüm bulacaktır. Smile
Denetim masasındaki ses ayarlarından mikrofonun sesini kontrol et.Sesi kısık olabilir.
başlat-denetim masası-ses konuşma ve müzik aygıtları-ses efekti ve ses aygıtları-insan sesi-donanım sına yaparak giderebilirsin..

mikrofonun çalıştığını denemen içinde...

başlat donatılar eğlence ses kaydedicisinden bir mikrofonu test et eğer bunlar sorununu gidermezse bizle irtibat kur tekrardan
Eğlenceden dedigini yaptım fakat benim sesime baskın czzzzzzzz diye ses geliyor hep aynı sekilde pc acar acmazda o ses geliyor 5+1 takıyorum aynı kulaklıgı takıyorum aynı :/
Senin sorun biraz sarpa sarıyor gibi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler