arkadaşlar ben daha önce gizli sorumu unutmuştum ve ticket gönderdim falan benden 3 adet gizli soru ve cevap belirtmem istendi bende belirttim ama birini unuttum şimdi charı satıcam ama o unuttuğum gizli soru yüzünden satamıyorum bunları tek soruya indirmek istiyorum bu mümkün mü?
Ana gizli sorusu neyse en önemlisi odur .. diğer 2'si fasa füso
malesef dostum az önce denedim hepsiyle şifre değişiyorum her sayfayı yenileme yaptığımda başka bir soru çıkıyor anlıcan hem ana gizli soru hangisi bilmiyorum ki

K2'ye ticket atabilirsin tekrar ? varsa ESN kodların vs. tekrar irtibata geç derim K2 ile
(06-27-2010 08:04 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]K2'ye ticket atabilirsin tekrar ? varsa ESN kodların vs. tekrar irtibata geç derim K2 ile
Bencede En Mantıklısı Bu
ticket atman en mantıklısı cidden .
ingilizce bilen bir arkadaşdan yardım alarak k2 ye derdini anlat kesin çözülür.
doğru diyorsunuz benim kafamda tamamen sistematik bir ticket soru cevap var ama sonuçta onlarda insan yani ticket atarak çözülür inş. sağolun arkadaşlar.
ama anlamadığım neden 3 tane soru cevap belirtmem istendi aslında art niyet olan biri bunu çok güzel kullanabilir örneğin ben bu carı sattım diyelim iki gizli soruyu verdim ama 3.soru ve cevaptan hiç bahsetmedim bile satıştan sonra 3. gizli soruyla tekrar değiştirip sahtekarlık yapabilirim bu bi açık değil mi yani 
o yüzden tek soru istiyorum
[quote='ByCayLaq' pid='94703' dateline='1277663317']
doğru diyorsunuz benim kafamda tamamen sistematik bir ticket soru cevap var ama sonuçta onlarda insan yani ticket atarak çözülür inş. sağolun arkadaşlar.
ama anlamadığım neden 3 tane soru cevap belirtmem istendi aslında art niyet olan biri bunu çok güzel kullanabilir örneğin ben bu carı sattım diyelim iki gizli soruyu verdim ama 3.soru ve cevaptan hiç bahsetmedim bile satıştan sonra 3. gizli soruyla tekrar değiştirip sahtekarlık yapabilirim bu bi açık değil mi yani 
o yüzden tek soru istiyorum
[/quote
K2 char satışını yasakladığı için 3 soru veriyor.