Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR & XGameTR Olimpiyatları Dal 6 -Bungee Jumping- Kazananlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

WarrockTR & XgameTR işbirliğiyle yapılan 6.olimpiyat oyunumuzda , arkadaşlardan BANDAR daki vinçten Konteynere canlı bir şekilde atlamalarını istedik.Bu yarışma hız+kabiliyet+doğru tercih gerektiriyordu ve aşağıdaki arkadaşlar kazandı.Hiçbir şekilde silah kullanımına izin vermemek için oyun modu knife'di.Katılan arkadaşlar hiçbir sorun çıkarmadı.Hiçbir tatsızlık olmadı.

1. xsp0oksx 400 G1 + 3 puan

2. ncauniqu4x 2 puan

3. 00293400 1 puan

Aşağıda oyunumzdan bir kaç SS var . Video ve yüksek çözünürlüklü SS ler daha sonra eklenecektir.

1.xsp0oksx

2-ncauniqu4x

3. nün videosunu alamadım kusura bakmayın Smile

[Resim: screenshot024r.th.jpg][Resim: screenshot017s.th.jpg][Resim: screenshot018e.th.jpg][Resim: screenshot019xi.th.jpg][Resim: screenshot021w.th.jpg]
Güzeldi baya bi eğlendik charım banlandığı için xsp0oksla girdim bununla birlikte 7 puanım olması lazım Teşekkürler.
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
1.xsp0oksx

2-ncauniqu4x

3. nün videosunu alamadım kusura bakmayın Smile
Tebrikler hepsine de Smile
Kazanan Arkadaşları Tebrik Ediyorum...
Valla mikemmel oldu teşekkürler .

hayırlı olsun arkadaşlar
Kazanan arkadasları tebrık ediyorum.Haberım olmadıgı için giremedim ne yazıkki Smile
Ya var ya ilk 400 g1 ödülünde mavi alana geldim nasıl ineceğimizi bilemedim ilkinde öyle kaybettim.
Zaten 400 g1 de 2. olmuştum Ss.gifSs.gif.Kısmet 2. olmakmış.
Bütün yarışlarda oksijen 1. şuan dendi ama yanlış merdiven yöne Sad

Neyse kanananlara tebrikler Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler