Bu bölümde altında powerlevel yapan oyuncuları paylaşabilirsiniz.
Lütfen Konu açarken Kişinin nickini yazınız.
Ayrıca en az 3 farklı SS koyunuz. Tesadüf odada da olabilir kişi. Bu sebeble 1 SS yetersiz olabilir. 3 farklı oyunda PowerLevel Yapan Oyuncuları bu bölüm altında paylaşabilirsiniz.
Gittikçe mükemmel bir site haline geliyoruz.
Bu site için verdiğin emeklerin karşılığını umarırım alıyorsundur.
Bu konu sayesinde account alırken daha tedbirli olabilirsiniz.
(01-22-2010 02:56 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Gittikçe mükemmel bir site haline geliyoruz.
Bu site için verdiğin emeklerin karşılığını umarırım alıyorsundur.
evet gittikce gelişiyoruz

bu ss ler sence yeterlimi? turgay örnek teşkil etmesi açısından buraya koydum uyar dersen konu olarak açacağım
Benim anlamadığım konu şu adamın canı FFA çekmiştir.Şimdi biz onu yollarsak kurunun yanında yaşta yanmaz mı?Bu yüzden aynı oyuncudan 2-3 Ss yakalayıp koymakta fayda var bence.
benim attıgım ss de konu ffa oynamak değil oda ismine bir bak istersen? mogaz normal ffa oynayanlarla opk hack çağırıp all odada kasmak arasındaki farkı ayırt etmek lazım
Aaaa evet evet onu belirtmeyi unuttum.
Bu bölümdeki oyuncular siteden banlanmayacaktır. Powerlevel kişinin kendi isteği ile yaptığı bir eylemdir ama zaten onun için 1 SS ile konu açılmasını istemiyorum. En az 3 - 4 farklı oyun olmalıdır.
Bence her FFA yapan kişilerin Ss'si alınmamalı. Sonra oyuncular FFA modundan kaçacaktır.
OPK - Hızlı Exp - Seri Exp yazan oda isimlerinin Ss'si alınmalı...
Şimdi FFA yapanlara karşı değiliz. Güzek bir oyun modudur ama bu şekilde POWERLEVEL yapan kişiler vede OPK hack yardımıyla level kasanlar bizi ilgilendiriyor. Bu bölümün asıl amacı account alacaklara yardımcı olmaktır.
Ama ticket konusunda emin değilim. Bir açıklama yaparım onunla ilgili.