Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iPhone'u Sakın Böyle Tutmayın! ==> İlginç Haber
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
iPhone'u sakın böyle tutmayın

[Resim: 15.jpg]

Çünkü;
Geçtiğimiz günlerde satışına başlanan ve dünya çapında yoğun ilgi gören iPhone 4, tartışmaları da beraberinde getirdi. iPhone 4'ler ile ilgili kullanıcıların en çok şikayet ettiği nokta ise telefonun sol el ile tutulduğunda sinyalin kaybolması...

İşte APPLE'ın Yeni Oyuncağı iPhone 4!

Şikayetlerin artması üzerine Apple'ın patronu Steve Jobs, bu konuda bizzat kendisi açıklama yaptı ve şu sözleri dile getirdi: "Her cihazın kendince bir hassasiyeti vardır." diyen Jobs, çözüm olarak da "Telefonu o şekilde tutmayın" demekle yetindi.

Apple'dan yapılan açıklamada ise iPhone'un kılıfla kullanılmasının bu sorunu ortadan kaldıracağına dikkat çekildi.

Kaynak: Hürriyet Haber
Az önce Alman Bild gazetesinde bende okudum bunu =))

Garip bisey, ilk defa böyle biseyle karsilastim, 2g 3g 3gs kullandim hic böyle bi hata görmedim, adamlar önceki versiyonlari iyi yapiaorlar, ama en "mükemmel" olmasi gerekende hata dolu =))))
Solaklar iPhone kullanamayacak mı ? Tongue

Ne alakası var yahu ikisi de el değil mi. Sol elde bir cünupluk mu var acaba Smile
En iyisi 3G serisi Smile Bende şuan 3G var çokda güzel. Hiçbir sorun yaşamadım.
(06-27-2010 12:29 PM)Can.D Yazılan: [ -> ]Solaklar iPhone kullanamayacak mı ? Tongue

Ne alakası var yahu ikisi de el değil mi. Sol elde bir cünupluk mu var acaba Smile

Hayir Sol alt kisimda anten var Wink onu kapatinca gidiyor xD
baya saçma bişey Ss.gif

iyi yok bende Big Grin teşekkürler
haha Big Grin Sol ellemi tamam sağ elimle tutarım ben Big Grin ARTİST
(06-27-2010 12:30 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]
(06-27-2010 12:29 PM)Can.D Yazılan: [ -> ]Solaklar iPhone kullanamayacak mı ? Tongue

Hayir Sol alt kisimda anten var Wink onu kapatinca gidiyor xD

Tongue Big Grin

Allah'tan 3G var , 4G'ye gerek yok ARTİST

Big GrinBig Grin
İlginç Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler