Arkadaslar daha cok bu clanı eski oyuncular bilir cok iyi bir clanda ve bende bu clanın üyesiydim muhabbetinden tutun dozlu espirilerine kadar hatta yanlıs hatırlamıyorsam bir ara World 1 olmustuk Tam emin değilim o Türkiyede olabilir Neyse bende nca clanbındayıdım fakat kucuk bir tatsızlıktan dolayı cıktım ve 78 TP (turkish power ) ı kurmaya karar verdim insallah eskisi gibi guzelk bir clan olur Clan Haftaya cumartesi acılacaktır şimdiden Uye alımlarını baslatmıs buluunmaktayım Uye alımları için '' v3nomrise '' a PM atarsanız oyundan sevinirim
Hakkında hayırlısı olsun.. nCa' dan da çıkmana üzüldüm açıkcası
seni buluşmadan tanırım berk .
iyisindir
hakkında hayırlısı inşallah istediğin gibi olur. nCa dan çıkmana üzüldüm ama
yolun açık olsun
(06-27-2010 10:25 AM)Wyvern Yazılan: [ -> ]Hakkında hayırlısı olsun.. nCa' dan da çıkmana üzüldüm açıkcası
(06-27-2010 10:27 AM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]seni buluşmadan tanırım berk .
iyisindir 
hakkında hayırlısı inşallah istediğin gibi olur. nCa dan çıkmana üzüldüm ama
yolun açık olsun
Ben cıkmama baya bir sekilde uzuldum ama demekki hayırlısı buymus
(06-27-2010 10:23 AM)v3nomrisee Yazılan: [ -> ]Arkadaslar daha cok bu clanı eski oyuncular bilir cok iyi bir clanda ve bende bu clanın üyesiydim muhabbetinden tutun dozlu espirilerine kadar hatta yanlıs hatırlamıyorsam bir ara World 1 olmustuk Tam emin değilim o Türkiyede olabilir Neyse bende nca clanbındayıdım fakat kucuk bir tatsızlıktan dolayı cıktım ve 78 TP (turkish power ) ı kurmaya karar verdim insallah eskisi gibi guzelk bir clan olur Clan Haftaya cumartesi acılacaktır şimdiden Uye alımlarını baslatmıs buluunmaktayım Uye alımları için '' v3nomrise '' a PM atarsanız oyundan sevinirim
Eskisi gibi olması için benim sarperin ömerin ve canın yine lider olması ve her önümüze geleni clana almaamız lazım

sahip olduğum en kötü ama en iyi tanınan clandı.. Ayrıca 78 sadece memleket plakası olarak koyulmuştu o clana 34 Turkish Power yapsan daha hoş olur..
(06-27-2010 10:34 AM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ] (06-27-2010 10:23 AM)v3nomrisee Yazılan: [ -> ]Arkadaslar daha cok bu clanı eski oyuncular bilir cok iyi bir clanda ve bende bu clanın üyesiydim muhabbetinden tutun dozlu espirilerine kadar hatta yanlıs hatırlamıyorsam bir ara World 1 olmustuk Tam emin değilim o Türkiyede olabilir Neyse bende nca clanbındayıdım fakat kucuk bir tatsızlıktan dolayı cıktım ve 78 TP (turkish power ) ı kurmaya karar verdim insallah eskisi gibi guzelk bir clan olur Clan Haftaya cumartesi acılacaktır şimdiden Uye alımlarını baslatmıs buluunmaktayım Uye alımları için '' v3nomrise '' a PM atarsanız oyundan sevinirim
Eskisi gibi olması için benim sarperin ömerin ve canın yine lider olması ve her önümüze geleni clana almaamız lazım
sahip olduğum en kötü ama en iyi tanınan clandı.. Ayrıca 78 sadece memleket plakası olarak koyulmuştu o clana 34 Turkish Power yapsan daha hoş olur..
34 olsa da 78 olsada bnm icin farketmez eski gucu ve guzelliği muhabbeti kalsın yeter ayrıca alper wtr veya hit e gel

(06-27-2010 11:40 AM)SarperÇelebi Yazılan: [ -> ]Clanın lideri bendim
Çok güzel günler geçti güzel ve sağlam bi clandık Can Ömer vardı.Umarım güzel basarılara imza atarsınız
İnşallah sarper

Ben firstwar07
78 turkish power tr nin 2. clanıydı 1. mvp 2. 78 TP di bende 78 TP deydim ama ben son zamanlarında 78 TP deydım çok iyi sağlam bi clandı ben 2007 yılında oynuyordum warrock u 2007 yılından berı hıc oynamadım 36 lvl de bırakmıstım ve dün oyunu yenıden yukledım ve bugun 78 tp tekrar acıldımı yada varmı dıye ararken bu konu cıktı karsıma o yuzden uye olup yazayım dedım dun bı clana gırdım ama 78 tp kurulursa gelırım haberleşırız gerçi konu acılalı çok olmus neyse bı kac gun bu konu lınkını kaydedıp arada bakarım yazan olmusmu dıye ıyı oyunlar...