Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Call of Duty: Modern Warfare 3 Oyunundan İlk ve Tek Tanıtım Amaçlı Videosu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu sefer gerçekten "Activision" iyi iş çıkardı ard arda Call of Duty serisi ile dünyayı oyun dünyasına resmen davetiye gönderdi...

Gameplay videosudur benim yorumuma göre:

grafikler güzel zaten onu bekliyorduk ama kan efektini diğer oyunlar gibi beğenmedim açıkçası.Ayrıca wii ile oynayacak olanlar wii sensörlü bir m240 tı sanırım beyaz bir wii kolu verecekler m240 gibi wii kullananlar ballı (Wii için bu oyunun parasına kıyacağım Big Grin) ama DirectX 11 Destekli ekran kartımla bu oyunu Playstation 3den daha iyi oynayacağım...

Videosu açılmayan arkadaşlar için DNS ayarları:

4.2.2.5

4.2.2.6

Son bir söz...

Hayat Boş Oyunla Coş ^^ Değiştirdim ama olsun... Big Grin
Bende bunu arıyordum teşekkürler.
açılmadı Smile
(06-26-2010 11:08 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]açılmadı Smile
Nasıl yanee Big Grin
video açılmıyor Big Grin
Heh buldum açılmayanlar için : http://www.geeksaresexy.net/2009/11/10/c...warfare-3/
Oyunun 2.serisine hayran kalmıştım. 3.'yü de dört gözle bekliyorum.Umarım beklentilerimizi karşılayan bir oyun sunulur.Tam tarih belli mi ?
"Activision" beklenmedik bir hızla oyun severlerin karşısına çıkmayı başardı. Daha "Black Ops" çıkacak Smile ... Helal olsun.
Hiç Begenmedim 2. yi ama 3 u guzel olursa alirim Tongue Big Grin
Bende tüm kalbimle dört gözle bekliyorum. Bütün oyunlarını büyük bir zevk ve keyif ile bitirdim. Bir an önce gelsin Smile
bunun modern warfare 3 olduğundan emin misin izlemedim ama daha başlanmadı bile modern warfare 3 e bu cod 7 black ops dur video linkini de atarmısın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler