06-26-2010, 08:19 PM
Sayfalar: 1 2
06-26-2010, 08:24 PM
Tam Bilmiyorum Ama Heralde Sebebi
06-26-2010, 08:27 PM
Legal yolla yapılan açık savaş yasak değil. ancak hack- afk yoluyla yapılan açık savaş sonucu ban vs vs olabılır. hakkınızla acık savas oynarsanız herhangi bişe olması imkansız
06-26-2010, 08:36 PM
Bu riski almam 

06-26-2010, 08:40 PM
(06-26-2010 08:19 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]Açık Savaş Hacksız Opksiz Bir Şekilde Afq Olmadan Yapmak Ban Sebebimidir ?
Konu Yalnış Yere Açıldıysa Özür Dilerim...
Bahsettiğiniz şekilde 'Açık Savaş' seçeneğinde oynamak ban sebebi değildir.Ayrıca, 'level düşme' olayının olmasıda mümkün değildir.
Hack ve/veya afk şeklinde 'açık savaş' oyun seçeneğinin istismar edildiği bilinmektedir.Özellikle, hack vasıtasıyla kendilerine çıkar sağlamaya çalışan oyuncuların 'süresiz banlandığını', bu odalara ilk kez dahil olarak haksızlığın bir parçası haline gelen oyuncuların ' 1 Level' olduğu da bilinmektedir.Bu tür odalara 'Level düştüğü' halde tekrar katılan oyuncuların, Admin kontrolü esnasında yada daha sonraki araştırmalar neticesinde süresiz banlandıklarıda bilinmektedir.
Afk olan oyuncular, Admin kontrolü esnasında yada daha sonra yapılan araştırmalar neticesinde, mevcut durumuna göre süresiz banlandığı yada 1 level'e düştüğü bilinmektedir.Afk olan oyuncu/oyuncuların bulunduğu 'Açık Savaş' odalarında, diğer oyuncuların banlanması yada level düşmesi söz konusu olmayıp, afk olan oyuncu/oyuncuların durumu Admin kontrolü esnasında yada daha sonra yapılacak araştırmalar neticesinde belirlenmektedir.
Saygılarımla.
06-26-2010, 08:56 PM
(06-26-2010 08:40 PM)rayligh Yazılan: [ -> ](06-26-2010 08:19 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]Açık Savaş Hacksız Opksiz Bir Şekilde Afq Olmadan Yapmak Ban Sebebimidir ?
Konu Yalnış Yere Açıldıysa Özür Dilerim...
Bahsettiğiniz şekilde 'Açık Savaş' seçeneğinde oynamak ban sebebi değildir.Ayrıca, 'level düşme' olayının olmasıda mümkün değildir.
Hack ve/veya afk şeklinde 'açık savaş' oyun seçeneğinin istismar edildiği bilinmektedir.Özellikle, hack vasıtasıyla kendilerine çıkar sağlamaya çalışan oyuncuların 'süresiz banlandığını', bu odalara ilk kez dahil olarak haksızlığın bir parçası haline gelen oyuncuların ' 1 Level' olduğu da bilinmektedir.Bu tür odalara 'Level düştüğü' halde tekrar katılan oyuncuların, Admin kontrolü esnasında yada daha sonraki araştırmalar neticesinde süresiz banlandıklarıda bilinmektedir.
Süper açıkladın be
Afk olan oyuncular, Admin kontrolü esnasında yada daha sonra yapılan araştırmalar neticesinde, mevcut durumuna göre süresiz banlandığı yada 1 level'e düştüğü bilinmektedir.Afk olan oyuncu/oyuncuların bulunduğu 'Açık Savaş' odalarında, diğer oyuncuların banlanması yada level düşmesi söz konusu olmayıp, afk olan oyuncu/oyuncuların durumu Admin kontrolü esnasında yada daha sonra yapılacak araştırmalar neticesinde belirlenmektedir.
Saygılarımla.
06-26-2010, 09:39 PM
Kısacasını harun abi dedi 

06-26-2010, 09:57 PM
valla bende yenı char actım 3 gundur full acık savas kasıyorum 12 lw oldum hıc bı uyarı gelmedı inş bişeyde olmaz

06-26-2010, 11:02 PM
(06-26-2010 08:27 PM)leqendoo Yazılan: [ -> ]Legal yolla yapılan açık savaş yasak değil. ancak hack- afk yoluyla yapılan açık savaş sonucu ban vs vs olabılır. hakkınızla acık savas oynarsanız herhangi bişe olması imkansız
Aynen..ben çok FFA yaptım ama bişey olmadı şu ana kadar. Kendi hakkımla yaptım ama
ondan bişey olması arkadaşın dediği gib imkansız..06-27-2010, 11:52 AM
Cevap Yazan Bütün Arkadaşlara Tşk. Ederim... Acaba Arada Hack Giriyor Bu Durumda Bişey Olabilirmi Bi Bilginiz Varmı Acaba ?
Bide Ben 44 Lvldim Admin Afq Yakaladı Ve 1 Lvle Düştüm...:(Ama Admin Yakalamadıktan Sonra Sistemin Afqleri Banlaması Zor Gibi..

Bide Ben 44 Lvldim Admin Afq Yakaladı Ve 1 Lvle Düştüm...:(Ama Admin Yakalamadıktan Sonra Sistemin Afqleri Banlaması Zor Gibi..

Sayfalar: 1 2