Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MSN Sorunu.yardım rica etsem.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bilgi sahibi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Arkadaşlar geçen akşam msn mi açtım herşey yolundaydı daha sonra internet explorer a tıkladım sayfa açılmadı bazen böyle yapıyordu benim bağlantım ama msn açık gözüküyordu modemi kapattım açtım bilgisayarı kapattım açtım msn ye girmeye çalıştığımda yanlış kullanıcı adı veya şifre uyarısını verdi hemen akabinde mailime gireyim dedim ona girdim daha sonra yine msn yi açmayı denedim açmadı yine yanlış kullanıcı adı yada şifre dedi ondan sonra tekrar mail adresime girmek istedim bu sefer ona da giremedim tüm bu anlattıklarım 10-15 dakika içersinde oldu..
msn şifremi sadece ben biliyorum başka kimse bilmiyor.ve ayrıca o akşam bilmediğim sitelere falan da girmemiştim normal girdiğim sitelerime giriyordum.. bana bu konuda yardım edebilicek yada yol gösterecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.ticket yada herhangi o şekilde yapabileceğim bi şey varsa onu da deneyebilirim.teşekkürler.
Hangi klavye kullanıyorsun birde şifrende noktalı harflerden biri var mı bunların cevabını verdikten sonra ö.m yoluyla neyin yanlış olduğunu sana söyleyeceğim.
Sevgili arkadaşım microsoft Q klavye kullanıyorum. şifremde noktalı harfler bulunmamaktadır. Yardımcı olursan çok teşekkür ederim.
Referans Adresler