Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hackshield Dolunca Ekran Kararıp Oyun Açılmıyorsa [ Çözüm ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Güzel bilgi teşekkürler..
Hepsini yaptım ama olmadı Ss.gifSs.gif
(06-26-2010 12:42 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Hepsini yaptım ama olmadı Ss.gifSs.gif

arkadaşım sonradan ben mesaja bende hata verinde bi yol daha ekledim onuda oku sınımalar ı yap açılması lazım yani işe yaramasa ben hesaba bugün 800 g1 çekmezdim demi Smile
(06-26-2010 01:14 PM)hllyldz Yazılan: [ -> ]
(06-26-2010 12:42 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Hepsini yaptım ama olmadı Ss.gifSs.gif

arkadaşım sonradan ben mesaja bende hata verinde bi yol daha ekledim onuda oku sınımalar ı yap açılması lazım yani işe yaramasa ben hesaba bugün 800 g1 çekmezdim demi Smile

tamam orayada girdim disabled(etkin)butonları kapalı.
Bilgilendirme için teşekkürler.Herkeze yardımcı olucağından eminim.
(06-26-2010 01:19 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]
(06-26-2010 01:14 PM)hllyldz Yazılan: [ -> ]

tamam orayada girdim disabled(etkin)butonları kapalı.

arkadaşım eğer senin sorunun benim anlattığım sorun ise çzöümü basit okuyamadığımız bir hata bu hata o hatada diyorki kran kartınız ile dirext dosyası arasında bir 3d kanal veya yol yani bir bağlantı kurun diyor sürücüleri ve directx i güncellediğin zaman bu bağ kurulmuyor bu bağı kurmak için benim resimde gösterdiğim gibi olması lazım ayarlarınız...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler