Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hayat Ve Yaşam
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
dağlara haykırdım bir ses geldi arkamı döndüm ki kimseler yok hayata seslendim çok ses geldi arkamı döndüm ki bütün hayatın yalancıları dizilmiş peşi sıra yüreğime seslendim ses gelmedi bir baktım ki dağlar yok olmuş yalancılar bütün herkes kaybolmuş arkadaşlarım dostlarım yanımda olmuş işte o an hayatın bittiğini anladım bir baktımki 2 metre bir çukurdayım dostlarım dua ediyor işte dedim dostluk bu hayat yalancılarla dolu ama insan yok olduktan sonra bütün dostları var oluyor hayat doğmakla ölmek arasında geçer bir varsın bir yoksun sanki bir rüya bir masal gibi işte herkesin hayatı ölümle yaşam arasında sıkışmıştır bütün dostlarını hayatta kazanasınki öldükten sonra senin yine yanında olsunlar işte hayatın acısı ve tatlısı değerini bilmek lazım geçen günlerin..

kendimce özleştirmeye çaılştım umarım beğenirsiniz.NOT ben bazı arkadaşlar gibi türkçede imla kurallarını bilmediğim için karışık yazıyorum kusuruma bakmayın o kendini biliyor saygılarımla..
Eline yüreğine sağlık

çok güzel olmuş ama şiir olarak kıta kıta çok daha güzel olurdu bence Smile
Ellerine sağlık turhan abim
ben buna teşekkür ederim . .

2 metre bi çukurdayım cidden .
(06-26-2010 01:54 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]NOT ben bazı arkadaşlar gibi türkçede imla kurallarını bilmediğim için karışık yazıyorum kusuruma bakmayın o kendini biliyor saygılarımla..

Anlamak istiyen kişi ne olursa olsun anlar . İyi ve dikkatli okuğu sürece .

Yazdığın yazıya gelirsek abi süper yazmışsın . Ts'deki nasiyatların buraya yazdıkların senin nasıl temiz kalpli bir insan olduğunu gösteriyor zaten .
(06-26-2010 01:57 AM)mvpro0 Yazılan: [ -> ]Eline yüreğine sağlık

kıtaları dizdim ama olmadı karışık birşey çıktığı için olduğu gibi koymak zorunda kaldım aslında şiir olarak kafamdan geçiyordu olesine yazdım kıtalara ayırırım die ama olmadı Smile
Ellerine Sağlık Turhan Abim.. victory.gif totos.gif
Abi ellerine sağlık güzel olmuş.
(06-26-2010 01:54 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]NOT ben bazı arkadaşlar gibi türkçede imla kurallarını bilmediğim için karışık yazıyorum kusuruma bakmayın o kendini biliyor saygılarımla..

Değerli TeamSpeak Moderatörü arkadaşımız, açtığı konuya beni de kattığı için cevap hakkımı kullanmak istedim.

Bilmemek, telafi edilebilecek bir durumdur.Bilinmesi ve uygulanması gereken önemli konuları ısrarla ihmal etmek, telafisi mümkün olmayan sorunların ve kavram kargaşasının oluşmasına neden olmaktadır.

Herkesi ve herşeyi olduğu gibi kabul etmek mümkün olsaydı, gerçek hayatta ve sanal platformlarda kural ve kaidelerin konulmasına ve uygulanmasını beklemeye ihtiyaç kalmazdı.

İsteyenin istediği gibi davranışlar sergilemesi mübah görülür, kısıtlama ve ikaz olmadan mevcudiyetini devam ettirmesine müsade edilir, "bilmek istemiyorum, beni böyle kabul edin" şeklinde zuhur edecek serzenişlere ödün verilir, hiçbir şeyin anlam ve kıymeti kalmazdı.

Bireyler,ifadeleriyle konu oluşturacak herhangi bir etkileşim içerisine girdiklerinde,bulundukları ortamın kural ve kaidelerini göz önünde bulundurmalı, kendilerini ifade edecek kadar bilgi paylaşımının yeterli olabildiğini yada olabileceğini düşünmemeli, eleştirileri algılayabilmeli ve anlayışla karşılayabilmelidir.

Gelişime ve bilgi edinimine yönelik olağanüstü bir atılımın olduğu bir çağda, imkan ve fırsatların herkesi kapsadığı bir zamanda, teknolojik ve bilimsel gelişmelerin herkese açık olduğu bir dönemde, gelişime kayıtsız kalarak "bildiğim bana yeterli, beni böyle kabul edin" anlayışını anlayabilmek ve kabul edebilmek mümkün değildir.

Saygılarımla.
(06-26-2010 02:02 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]
(06-26-2010 01:57 AM)mvpro0 Yazılan: [ -> ]Eline yüreğine sağlık

kıtaları dizdim ama olmadı karışık birşey çıktığı için olduğu gibi koymak zorunda kaldım aslında şiir olarak kafamdan geçiyordu olesine yazdım kıtalara ayırırım die ama olmadı Smile

Olsun böylede mensur şiirmi ne oluyordu Big Grin
gerçekden güzel cümleler ama bi yerde
Herkesin hayatı ölümle yaşam arasında sıkışmıştır.
bu cümlede ölümle doğum arasında sıkışmıştır. olsa daha iyi olur bence ama yinede çok beğendim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler