Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Google İnternet Satacak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: google1265866393.jpg]
Arama devi Google internet servis sağlayıcısı olma yönünde ilerliyor. Amerika'nın bazı bölgelerinde deneme çalışmaları yapan Google fiber optik kablolar ile kendi ağını yaratıyor.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Google'ın ulaşmayı düşündüğü hız ise 1 Gbps. Amerika'daki ortalama internet hızının 100 katı büyüklüğüne denk gelen 1 Gbps hız şu an Japonya'da kullanılıyor.

Bakalım bize nezaman gelicek.Ya da biz görebilirmiyiz diye sorayımSmile
Bizim çocuklarımız, torunlarımız felen görür artık.
O nedenle japonlarda daha iyi warrock heralde Big Grin
Bizim oyununun onlarla aynı olması için 1Gbps hızı beklememiz gerekecekBig Grin
tabiki görürüz eğer izin çıkarsa,google parayı iç etmeye çalışan taşören bi firma değil yapar.
1 gbps Big Grin diyorsun yani 1 gb ı direk tıkladığın gibi indircek göremicez bence.
(06-25-2010 11:20 AM)Vorsicht33 Yazılan: [ -> ]O nedenle japonlarda daha iyi warrock heralde Big Grin
Bizim oyununun onlarla aynı olması için 1Gbps hızı beklememiz gerekecekBig Grin

victory.gif
One Gigabyte Per Second zuhahahah kendimden geçtimBig Grin Uff yarım saniyede warrock indircen saniyenin 4 de birincde patch atılcak...Çok heycanlandım.Peki ttnette bunun fiyatı ne olacak aylık 3 milyar..
1 Gbps ne demek yaa Big Grin 1mb kullanıyorum ehgehehehe
O hız beni aşar Big Grin
(06-25-2010 11:39 AM)Barış Yazılan: [ -> ]1 Gbps ne demek yaa Big Grin 1mb kullanıyorum ehgehehehe

AynenSmile

Bu arada alıntıya basıcaktım teşekküre bastımSmile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler