Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna ve Foruma yeni dahil olan değerli oyuncular
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aramıza hoş geldiniz.

Bilmelisiniz ki, War Rock, kendi klasmanındaki oyunlar arasında(A.V.A, Operation7, America's army, Combat arms, Crossfire, Counter strike, v.b.) en popüler olan ve Türk oyuncuların en fazla olduğu War Rock oyununa ve forum sitesine dahil olmuş bulunmaktasınız.

Birçok nedenden dolayı, özellikle Türk oyuncuların ilk tercihi olan War Rock oyunu, global hikayesi, Forum sitelerinin mevcudiyeti, Türk oyuncuların ilgisi nedeniyle, rakiplerinden daha ön planda bulunmaktadır.

Dar alan, arsa alan ve geniş alan bölümlerinde birbirinden farklı ve heyecanlı haritalarda mücadele etmenin zevkine varacaksınız. Güncel ve popüler silahlar ile küçük haritalarda tecrübe kazanırken, daha geniş haritalarda değişik tank, uçak ve helikopterler ile oyun zevkinizi zirveye taşıyacaksınız.

Türk oyuncular ile birlikte, oyun kurallarına bağlı bir şekilde, küfür ve hakaretten uzak tavırlar içerisinde, güzel bir zaman geçirmeniz dileğiyle.

İyi oyunlar ve güzel sohbetler dilerim.
Harun abi senin gibisini görmedim.Çok düşüncelisin,Saygılar... Smile
Bu bilgilendirme ve temennilerine aynen katılıyorum.
Sevgilerle...
(06-25-2010 01:49 AM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Bu bilgilendirme ve temennilerine aynen katılıyorum.
Sevgilerle...

DOSTDOSTbeyfendi
teşekkürler .. yazınız için
Harun abinin aramıza yeni katılan arkadaşlar konusundaki çabasına lobide şahit oldum.Oyunu temiz bir hale getirmek ve temiz oyuncuları bir araya getirmeye çalışmak konusunda elinden geleni yapmaktadır.Ben burada Harun abime teşekkür ediyorum.
(06-25-2010 01:49 AM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Bu bilgilendirme ve temennilerine aynen katılıyorum.
Sevgilerle...

DOSTDOSTDOSTDOSTDOSTvictory.gifvictory.gif
(06-25-2010 01:38 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Harun abi senin gibisini görmedim.Çok düşüncelisin,Saygılar... Smile

DOSTvictory.gifbeyfendi
Yeni başlıyanlar için değerli bir yazı.

TaTy

(06-25-2010 04:18 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Harun abinin aramıza yeni katılan arkadaşlar konusundaki çabasına lobide şahit oldum.Oyunu temiz bir hale getirmek ve temiz oyuncuları bir araya getirmeye çalışmak konusunda elinden geleni yapmaktadır.Ben burada Harun abime teşekkür ediyorum.

Bende defalarca gordum.Herkes Harun abi gibi dusunse keske.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler