Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Karakter Bilgileri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Engineer – Mühendis

[Resim: 4031276743_a2ff0c8902.jpg]

Engineer, Teknoloji ustasıdır. Araçlara onarım desteğinin yanında araç mürettebatın devam edebilmesi için onlara eşlik eder. P90 G36-C Gibi silahları taşıyabilir. Tüm araç onarım ekipmanınıda kullanabilir.

Standart ekipmanları;

Colt .45, MP5, İngiliz anahtarı

Heavy Trooper – Ağır Donanım Askeri

[Resim: 4031276773_8b37948071.jpg]

Ağır donanımlı asker’in görevi, Düşmanın her türlü kuvvetinin zırhını delmektir. Bir kaç tane aşırı derece Anti-Piyade silahlarını kullanabilir. Heavy Trooper’in yeteneği sayesinde Anti-Tank mayınları, Minigun ve roket atar silahları ateşlenebilir.

Standart ekipmanları;

Colt .45, Bazuka, TMA-1A Kara mayını

Sniper – Keskin Nişancı

[Resim: 4032029342_9ee354d447.jpg]

Nişancılar, Keşif ve nokta atışı yapar. Sadece oynamaya yönelirler ve uzak, kamufle olmuş konumlardan savaşırlar. Techizatları PSG-1, SSG ve Arctic Warfare magnum dürbünlü silahlardan oluşur.

Standart ekipmanları;

Colt .45, M24, K400 El bombası

Assault – Piyade

[Resim: 4031276821_62dcaa323f.jpg]

Assault’lar ani saldırılar için kullanılır. Düşman erlerini indirerek, takımının düşmanı aşmasını sağlarlar. Oyundaki en etkin savaş gücüdür. Bu askerler genellikle, AK47, Av tüfekleri ve diğer orta ağır makinalı silahları kullanırlar.

Standart ekipmanları;

Colt .45, K2, K400 El bombası

Medic – Sıhhiye

[Resim: 4031276847_426f7db525.jpg]

Medic’ler haritalarda alan alan dolaşır ve yaralı askerlere sağlık verir. Hafif makineli silahlar taşırlar. Genellikle uzi ve MP5 taşırlar. Can veren sıhhiye Kit’i, daha verilmi iyileştirme için yükseltilebilir.

Standart ekipmanları;

Colt .45, MP5, SıhhiyeKiti
Eyy gidinin eski medic'i nede güzelmiş Big GrinBig Grin
Bende daha yeni farkına vardım, bunlar eski karakterlermiş. =)
Ama olsun konunun zararı yok, biraz nostaljide kattım hem. Tongue

TaTy

Warrock'a yeni başlayanlar için faydalı onun için konuyu sabitliyorum.

Sherlock

Eline sağlık.
guzel...
eline sağlık guzel olms
güzel paylaşım Smile
(11-19-2009 04:37 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ]Eyy gidinin eski medic'i nede güzelmiş Big GrinBig Grin

aga naptın 100.0 numara miyop gözlüğüyle medike güzel diyorsun gerçi o senin zevkinde bi oksijen maskesi takmamış Smile Big Grin
Teşekkürler , Medic kullanıyorum . Sniper de arada psg var . assaulttada g36 var belki Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler