Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rapidden Premiumlu İndirmek !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
JDownloader

Rapid HotFile Netload..
Tamamen ücretsizdir.

Zamanınızın büyük kısmı paylaşım sitelerinden dosya indirmeye çalışırken geçiyorsa, yeni sağ kolunuzla tanışın.
Son bir iki yıldır dosya paylaşımı torrent gibi p2p sistemlerden Rapidshare gibi çevrimiçi servislere doğru kayışını izliyoruz. Torrent henüz liderliği bırakacak gibi görünmese de, paylaşım siteleri hızları ve basitlikleri oldukça çekici alternatifler olarak öne çıkıyorlar. Ancak birçok site ücretli servislerini ön plana çıkarmak için dosyalara ulaşımı bekleme süreleri, doğrulama sistemleri gibi sistemlerle zorlaştırıyorlar. Burada JDownloader gibi sırf bu sitelere yönelik indirme yöneticileri imdadımıza yetişiyor.

Program aralarında depositfiles, easy-share, freakshare, hotfile, ifile, letitbit, megaupload, mediafire, netload, rapisdhare, sharingmatrix gibi bilinen çok bilinen sitelerinde bulunduğu 200'den fazla dosya paylaşım sitesini destekliyor. Ama programın asıl gücü, bu konuda hiç bir eksiği bulunmasa da, desteklediği site sayısında değil.

Mesela bir oyun indireceksiniz 56 part 56 partıda kopyalayıp panoya aldınız j downloader o linkleri lobiye alıyor ve siz onay verdiğinizde PC 'niz açıkken indiriyor.Windows başlarken açılma özelliğine sahip program yeni nesil gençleri gözdesi Smile

http://jdownloader.org/download/index
Flash Get gibi birşey oluyor sanırım bir üst modeli Smile
Link yok mu ?
Lİnki de verseydin iyi olurdu.Smile
link eklendi Wink
(06-25-2010 12:18 AM)ıas Yazılan: [ -> ]Flash Get gibi birşey oluyor sanırım bir üst modeli Smile

bu daha gelişmiş linkleri kopyalıyorsun rapidden felan pc açıkken o çekiyor flash get rapidden 34 partı çekemez
program mükemmel rapid pre varmış gibi Big Grin
Gerçekten güzel artık internetten oyun indirmeye kalksak problem olmayacak Big Grin
Bende ilk buldugumda havalara uçmuştum Smile Bi teşekkür edin bakım Big Grin
(06-25-2010 11:40 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Bende ilk buldugumda havalara uçmuştum Smile Bi teşekkür edin bakım Big Grin

(06-24-2010 10:33 AM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Şimdide millet rep ister gibi teşekkür isticekSmile

yapma bunuuu Big Grin
(06-25-2010 11:44 AM)Barış Yazılan: [ -> ]
(06-25-2010 11:40 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Bende ilk buldugumda havalara uçmuştum Smile Bi teşekkür edin bakım Big Grin

(06-24-2010 10:33 AM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Şimdide millet rep ister gibi teşekkür isticekSmile

yapma bunuuu Big Grin

ahahahaha Big Grin tesekkür değilde Allah Razı olsun butonu olsa ben teknik yardımcı olarak ... burdan Cennete gidebilirim : p
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler