Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilader be lcaruss acik savasin yasak oldugunu kim soledi sana?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
adami odaya almadik diye bizi banlatmaya calisiyo olm istedigin kadar ugras bizi banlatamassinn sen seningibi adam cok gorduk biz
Ne demek istedin anlamadımSs.gif
baslıga bakim dedim ordanda anlamadım kimin gibileri çok gordün kim seni banlatıyo saçma sapan konu olmus
hele o koydugun resim ne oyle ne alaka konuyla
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(06-24-2010 08:23 PM)icem0nster Yazılan: [ -> ]Ne demek istedin anlamadımSs.gif
baslıga bakim dedim ordanda anlamadım kimin gibileri çok gordün kim seni banlatıyo saçma sapan konu olmus
hele o koydugun resim ne oyle ne alaka konuyla
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Evet Arkadaşım Ne Demek İstedin Burda Kimse Anlamış Değil.. Resim Zaten Alakasız.Amacın ne?

(Bence Konu Silinmeli)
Bişe anladıysam arab olayimBig Grin

Arkadaş ilk kez konu açıyor galiba Big Grin
Opksız açıksavaş powerlevel mi?Hiç birşey anlamadım..
Adam Tehtid Etmiş İşte.
Kardeş açıkla da anlayalım resim de alakasız olmuş Big Grin msn değil burası Big Grin
(06-24-2010 08:28 PM)nCaWinD Yazılan: [ -> ]Arkadaş ilk kez konu açıyor galiba Big Grin[/i]

İşte Bu Söylediğinle Sonuna Kadar Haklısın Big Grin
(06-24-2010 08:20 PM)egypt8762 Yazılan: [ -> ]adami odaya almadik diye bizi banlatmaya calisiyo olm istedigin kadar ugras bizi banlatamassinn sen seningibi adam cok gorduk biz

Öncelikle, Türkçe imla kurallarına dikkat etmeli, hakaret ifade edecek kelimelerden ve tehdit edici anlayışlardan kaçınmalıyız.

FFA(Açık Savaş) seçeneği yasak değildir! Kurallara uygun oynandığı sürece herhangi bir sorunla karşılaşılması mümkün değildir. Otomatik Ready(/ar) komutuyla afk(away from keyboard) yani " bilerek ve isteyerek kendine haksızca menfaat sağlamaya yönelik meşguliyet" veya opk(hack) kullanarak/kullanılan odaya dahil olarak FFA modunda haksız level kasılmadığı sürece, açık savaş seçeneğinde oynamanın hiçbir sakıncası olamaz!

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımla.
(06-24-2010 08:20 PM)egypt8762 Yazılan: [ -> ]adami odaya almadik diye bizi banlatmaya calisiyo olm istedigin kadar ugras bizi banlatamassinn sen seningibi adam cok gorduk biz

Cümlesindeki anlatım bozukluklarını bulunuz Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler