Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'u oynayamıyorum sürekli kasıyo Lütfen yardım !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bilgisayarının kasasını ve gereksiz programları temizlemeyi dene olmazsa formatla
Metenin önerdiği 5 adımda warrock vardı onu denemelisin Big Grin
(06-24-2010 09:51 PM)Vorsicht33 Yazılan: [ -> ]Metenin önerdiği 5 adımda warrock vardı onu denemelisin Big Grin

NasıL buLCam onu şimdi totos.gif
ekran kartının model marka sını öğrenebilirmiyim istersen i7 8 çekirdek işlemcin 8 gb ram'in olsun ekran kartı kötü olduktan sonra oynayamazsın Smile
ekran kartın yok galiba Smile 1 gb ram haliyle yetmeyecektir benim makina 2 gb ram 1 gb erkran kartı bi ara benimki bile kasmıştı ama sorun ekran kartının statik macununda idi ekran kartı oyuna girince 120 derece oluyordu ve kasıyordu yani normal oynarken bir gün durduk yere kasmaya başladı ise ksanın içini bi temizlet vede fanları kontrol ettir ama ezelden beri kasar diyorsan o makinayı değiştir Smile
o PCyi çöpe at taksitle 4 çekirdek 4 gb ram ve 1 gb ekran kartı al bak bana dua edeceksın xd
Benim 256 Mb Ram 128 Mb Ekran Kartım Var....Win 7 Üstüne Fakat Cillop Gibi Çalıştırdım...Bir Sürü Yöntem Yaptım..Fanları Temizle ve Sürekli Hava Almasını Sağla....Bilgisyarında Virüs Bulundrma...Oyun Efektlerini Sıfırla....Atabildiğin kadar format at...ve de eğer yine vurunca kasıyorsa adamı tab tusuna bas öyle ates et kasmaz öyle
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler