Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock.exe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor hatasının çözümü!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
eğer bilgisayarınızda xp varsa ve bu hatayı alıyorsanız windows7 yi kurarak hatadan kurtulabilirsiniz Big Grin
Not:Kendim bu hatayı alıyordum ve win7 yi kurarak kurtuldum.

[Resim: hatau.png]
Kesin Çözümse Konu Sabitlensin Bence
Kesin çözüm değil Smile Bende denedim bunu.İlk başta hiç vermedi gittim hemen pre aldım.Prenin 20.gününde felen başladı atmaya.Ve ondan sonra hiç oynayamadım Smile Geçici bir çözüm yani Smile
(06-24-2010 06:04 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Kesin çözüm değil Smile Bende denedim bunu.İlk başta hiç vermedi gittim hemen pre aldım.Prenin 20.gününde felen başladı atmaya.Ve ondan sonra hiç oynayamadım Smile Geçici bir çözüm yani Smile

hiç yoktan iyidir 10 gün.10 günden sonrada vistayı kurarız bi 10 günda daha hatasız oynarız Big Grin
(06-24-2010 06:07 PM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]
(06-24-2010 06:04 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Kesin çözüm değil Smile Bende denedim bunu.İlk başta hiç vermedi gittim hemen pre aldım.Prenin 20.gününde felen başladı atmaya.Ve ondan sonra hiç oynayamadım Smile Geçici bir çözüm yani Smile

hiç yoktan iyidir 10 gün.10 günden sonrada vistayı kurarız bi 10 günda daha hatasız oynarız Big Grin

Bütün windows serilerini deneriz artık Big Grin
(06-24-2010 06:09 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(06-24-2010 06:07 PM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]

Bütün windows serilerini deneriz artık Big Grin

windows93 e kadar yolu var Big Grin
Benim gibi PC donanımları Vista'da bile driveri olmayanlar nolacak? Ss.gifSs.gif
Arkadaşlara verdiğin bilgi için saol..
(06-24-2010 06:31 PM)xt0rk1bux Yazılan: [ -> ]Arkadaşlara verdiğin bilgi için saol..

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Çok kullanışlı değil bence ama belki bazılarının işine yarar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler