arkadaşlar mesela suan bnm hesabım kokopupu buna yan char bağlanabiliyomu
bazı arkadaşlardan gordum forumda char satarken yan char 2 tane fln yazmışlar bu nasıl oluyor.yoksa 1 lvl char acıp yan char dıye ona mı dıyorlar
bi yardımcı olursanız sevinirim
http://www.warrock.net den üyeliğine giriyosun . Sonra profiline giriyosun sağ altta oyunlar var oyunların üstünde Hesap ekle var ordan Warrock'u seç kayıt olur gibi başka bir hesab aç o üyeliğinin içine . Anlamadığın bir yer varsa söylersin .
profile girdim fakat sağ altta oyunlar yok playspan,paypal fln onların reklamları var.
Bi de şunu söyleyeyim , Yan karakter ( char lı ) bi hesabı sana avantaj değil dezavantaj getirir fiyat kırılır
yok amacım nasıl yapıldığını öğrenmek yoksa bida kim kasıcak o charı...

(06-24-2010 11:59 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]Bi de şunu söyleyeyim , Yan karakter ( char lı ) bi hesabı sana avantaj değil dezavantaj getirir fiyat kırılır
Evet öyle birşey var hatta yan charın banlanırsa charın 5 para etmez haberin olsun

yan char açıp kendi hesabıma bağlamak istemiyorum sadece nasıl yapıldğını öğrenmek istiyorum
aynen nasıl yapıldıgını bi acıklarsan iyi olur suan hilecilerin milleti kandırdıgı noktalardan birisi.örnegin ben elden car aldıgım zaman nasıl alacagım carın yan carları var mı yok mu oNlara nasıl bakabilirim .eger bilgin var sa bizi bi aydınlatabilirmisiniz...