öncelikle merhaba
daha once lkreaturl adlı hesabımın çalındıgını soylemiştim.
Hesabı satan oguzhan39 nickli sahıs yeni turklord39 adlı forum hesabından satısa sunmustur. Bİlginize.Sahtekarlıga devam ediyor.
Adam 1 hafta boyunca ben cemalim diye oyundaki kotü adını temizlediğini zannediyor.Bana da oyle diyor iyiki inanmamışım bugun daha iyi anladım.
Alacak arkadasların birkez daha düşünmesini istiyorum.Hesap Çalıntıdır.
ileride bir sorun çıkar üzülürsünüz ağlarsınız.Bunu istemeyiz hiçbir zaman.
Not: Konu yanlıs yerde olabilir dogru yere tasırsanız sevinirim.
Ayrıca satılan hesaptaki yan çar 1 değil 5 adettir ve ikisi banlıdır.Satısı kolaylastırmak için 1 yazılmıs.Bana inanmayanlar bobm4rleyy forum nickindeki Ahmet kardesimle konuşabilir
turklord39(eski nick oguzhan39 sahte premium vs olayından ban yiyen şahıs) nickli forum kullanıcısı hakkındada gereğinin yapılmasını arz ederim.
Konu Bilgilendirme Amaçlıdır.
Saygılar.İyi forumlar.Konu Kilit.
Evet o adama güvenmeyin msn'deki fotosuna 36 yaşında bir adamın resmini koymuş ben buyum diye millete kardeş ayağı çekip kandırıyo . Sağol bilgilendirme için . Bir charda banlı char varsa hiç bir zaman almayın

Rica ederim 2adet banlı hesabı vardır.
Yasal işlem düşünüyordum ama yası 18in altında ugrasamam aylarca mahkemeyle

İyi forumlar
Arkadaşım paranı aldıgın halde hala neden sesini kesmiyorsun anlamış değilim

parayı alıp charı geri alamıcanı sende biliyorsun senden başkası çalmıstır bana satmıştır orasını bilmem ama aldıgım şahısa ben parasını ödemişim 1 aydıorda tıkır tıkır oynuyorum daha önce konu açmıssın ticketla alcaz die felan char senin ise kanıtla kardeşim

ticket at felan filan bende o bana satanı hastanelik edeyim o kadar

(06-24-2010 11:15 AM)turklord39 Yazılan: [ -> ]Arkadaşım paranı aldıgın halde hala neden sesini kesmiyorsun anlamış değilim
parayı alıp charı geri alamıcanı sende biliyorsun senden başkası çalmıstır bana satmıştır orasını bilmem ama aldıgım şahısa ben parasını ödemişim 1 aydıorda tıkır tıkır oynuyorum daha önce konu açmıssın ticketla alcaz die felan char senin ise kanıtla kardeşim
ticket at felan filan bende o bana satanı hastanelik edeyim o kadar 
Bir velet bu kadarda yüzsüz olamaz.
Parayı yatırdıgına dair bankadan aldıgın fişin resmini koy foruma.
Birdaha sana dair en ufak bir konu açılırsa adam değilim
Bekliyorum resmi.
baskası satmıs oylemi neden actıgın konudaki tel no ile oguzhan urakın tel no aynı bunuda açıkla ok?
parayı yatırdıgına dair bankadan aldıgın fişin resmini ve actıgın konudaki tel no ile oguzhan urakın tel no neden aynı
bunları açıkla hakkında en ufak konu açılmayacak çocuk!
ayrıca benim çaldırdıgım adamın parayı yatırdıgını nerden biliosun çocuk!
çelişikili laflarla insanlar kandıramazsın.
Kendi kendini hastanelik et bakalım

Adminlerden turklord39 un baglandııgı IP leri istiyorum verirlerse ogzuhan39a ait ıp lerle karsılastıracam
oguzhan39un ıp leri bende mevcut.
çocuk diyen şahıs önce kendine hakim olacaksın!! gidip alırım forumada koyarım sende kalırsın çiceğim ortada kabul et bunu ve artık ugraşmaktan vazgeç bu arada icemonter adlı charının hackten banlandıgını bilyirozu zaten hackten damga yedin lütfen çavurda atmayalım

çamurun içindesin haberin yok

gir icem0nster çarım açıktır oyuna gir gosterim istediğin zaman su ana kadar oyunda hack den ban yemedim ama oyuna ilk basladıgımda ffa odasına girmiştim ondada %1 bile kasmadan admin lvl düşürdü sagolsun hack olduguma dair kanıt istiyorum kanıtsız konusma.oyunu 1,5 senedir oynuyorum hackle işim olmaz
git al koy ben ortada kalmaya razıyım
sen koy kanıtlarını hakkında bir konu açarsam adam değilim varmı daha ötesi çene yapma şimdi gereksiz tartışmalara kaçma kesin yanıtlarla gel
g1de 5 çar var ve 2si banlı sen tek çar diyorsun
onunda resmini koy.
hadi bekliyorum....
icem0nster adlı çarım hala klanımdadır isteyen ops sayfasından GLORİOUSBROTHERS yazıp bakabilir.
İftiraya lüzum yok çocuk!
koyarım rahat ol şimdi level düştüm diyorsun o kadar level düşmeyen arkadaşlarımız var acaba opk odasonda opk senmiydin orası ayrı

adam olucaksın evladım tamam senin gibi seviyesiz kişilerle irtibat kurmak istemiyorum koyarım resimleri görürsün

bu arada elinde kanıt olmadan boş konusuyorsun demişsin kardeşim senin elinde ne kanıt var? para yatmadıgına dair ama bnde var yattıgna dair

tamam mı yeğenim hadi bakalım yavaştan git şimdi

opk ben olsam direk ban yerdim sus
2.si madem kanıtın var çene yapma gönder.
3.sü hala açıklamaa alamadım madem cemalsin tel no neden oguzhan urakla aynı
ayrıca istiyorsan gidip iş banktan alırım kanıtı ticaret 5-10 haziran arası oldu gidip
haziran ayında hesabıma para yatmadıgına dair alırım belgeyi koyarım resmi
sende koy kanıtını görelim....
yasın 18den küçük olmasa açardım davayı bilmiş ol ama tutuksuz yargılanırsın orası ayrı ona ayıracak zamanımda yok
Kimin Ne mal oldugu ortada.
İnsanlar Yüzsüz Olunca Yaptığı Yüzsüzlüğün Videosunu Çeksen Yine Ben Bişey Yapmadım Diyebiliyorlar.