Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR Forumlarında 4 Değişiklik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-24-2010 11:18 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]hata veriyor bende. Nesne gerekli diyor teşekküre basınca

Bende şu hatayı alıyorum .

an Error had occured please contact administrator
(06-24-2010 11:18 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]hata veriyor bende. Nesne gerekli diyor teşekküre basınca

Düzeltildi Turgay =)

(06-24-2010 11:22 AM)byhayalet Yazılan: [ -> ]

Oda düzeltildi.
(06-24-2010 10:48 AM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Kötü olmuş ama biyandan da forumu rahatlatır ve hızlandırır diye düşünüyorum.

Evet.
tamamdır bu arada TS olayı çok iyi olmuş =))
Resim yokmu Sad Bu kötü işte..
Resim ekledim 1 adet resim ekleyebilirsiniz fakat, onunda boyutları çok aşırı olmaması gerekiyor.
Birazdan duyuru geçeceğim.
Süpersin Mannnnnn Big Grin xD

Reklama sınırlama getirmeniz gerçekten iyi olmuş bi kaç konuyu ard ard açınca Mozilla donuyordu

Resim lerinde tıkladığımız anda büyümeside Güzl olmuş öteki türlü üç ayrı site açıyordu

Teşekkürler butonunu Türkçe yaparsanız Bence Daha Güzl olcak ayrıca Yeni bi kural getirirseniz , Konuya Teşekkür vb. yazılar yazanlara üç günlük ban gibi çünki bi konu açmaya gelmiyor , Tartışmaya açık bi konuya bile Tebrikler yazanı gördüm Big Grin xD

Ayrıca şimdi fark ettim Teşekkür Edince Gül Resmi geliyor ^^
(06-24-2010 11:26 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]

Düzeltildi Turgay =)

(06-24-2010 11:22 AM)byhayalet Yazılan: [ -> ]

Oda düzeltildi.

Tamam oldu abi .
Çok güzel olmuş bence..

SametKARA

(06-24-2010 11:30 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Resim ekledim 1 adet resim ekleyebilirsiniz fakat, onunda boyutları çok aşırı olmaması gerekiyor.
Birazdan duyuru geçeceğim.

Teşekkürler.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler