Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Microsoft Visual C++ Runtime Warrock Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu problem için ilk olarak şu çözümü öneriyorum ;

" http://www.microsoft.com/downloads/detai...laylang=en " adresine girip " Microsoft Visual C++ " sistemini tamir etme girişimi.

İkinci olarak ise ; Bu bir virüs yüzünden kaynaklanıyor olabilir.

Çözümü " bitdefender " ile bu virüsleri temizleyebilirsiniz.
Download adresi -> " http://www.bitdefender.com/download/antivirus.html "

Üçüncü ve son çözüm yolu ise " SweetIM ".
Bu biraz saçma gelebilir fakat birçok arkadaşım bu yolla çözdü sorununu.

Bu programı yüklemeniz " C++ " sistemini güncelleyecektir, büyük ihtimalle sorununuz çözecektir.

Fakat benim önerdiğim ilk tamir seçeneğidir. 1,5 MB'lık bir dosya indirdikten sonra " Repair " seçeneğini seçin ve " Next " tuşuna basın.
Bilgisayarınızın yapısına göre 1 ile 10 dk arasında değişebilen bir tamir süreci gerçekleşecektir.
İşlemleriniz bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.

2. Çözümü Kıbrıslı Alpere Teşekkür ederiz.

(06-24-2010 09:05 PM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]Öncelikle ban bu konuda yardımcı olan başta Kaan abi olmak üzere herkese teşekkür ederim. Aşağıda verdiğim resimli adımarı izlerseniz ne formata ne de oyunu islip tekrar yüklemye gerek kalmadan bu hatadan kurtulabilirsiniz.

1.Adım: Öncelikle oyuna en son gelcen patchin tekrar yüklenmesini sağlamak için;

[Resim: 78241719.jpg]
By acelebi92 at 2010-06-24
A: Bilgisayarım(My Computer)>Özellikler(Properties)>Kısayol(Shortcut)>Hedef bul(Find target) burdaki version dosyasını>sağ tık>open with notepad ile açıp ordaki client bölümündeki sayıyı bir geriye alın.

[Resim: 36556419.jpg]
B:Başlat(start)>Tüm Programlar(All programs)>Donatılar(Accessories)>Sistem araçlar (System Tools) bölümünden son güncelleme gelmeden önceki bir tarihe almanız gerekir PCyi

Ardında aşşada veceğim prgramları yüklemeniz gerekmektedir.

[Resim: 41515956.jpg]
1. Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer) Burdan

[Resim: 61160322.jpg]
2.Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) Burdan

[Resim: 10642192.jpg]
3.Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) Burdan

[Resim: 70662893.jpg]
4. SweetIM 1.2a Burdan

Ve sonunda PCye bir restart atıp, açıldğı zaman oyunun kalan güncelleştirmelerini yapmasını SORUNSUZ bir şekilde bekleyebilirsiniz. Bu arada kendinize bir çay,, kahve , kola, meyva suyu vb içecek hazırlyabilirsinizSmileSmile

Tekrar etmek istiyorum. Bunların hepsini ben kendim sırasıyla denemiş bulunmaktayım. Kesinlikle bir sorun çıkmayacaktır.
faydalı bir konu olmuş teşekkürlerWink
Kaan abi bu arada C++ 2010 versiyonu var. Onu denesek olur mu? Mlaum daha güncel gibi durur da?Ss.gif
Bir virus temizlemeyi denemedim ama diğerlerinde olmadı Ss.gif
Evt Aynı Hata Bendede GeLdi Warrock Oynuordum Kapat Hatası GeLdi Ondan Sonra Kapata tıkladım Mavi ekran CıkıP Pc Reset Attı resetten sonra oyun bu hale geldi yardım lutfen
ilk yöntem olmadı tekrara hata verdi çözüm pls.
Sabitlenmiş konulara bakın. Çözüü orda var. Lİnki de vereyim.:

http://warrocktr.com/forum/Konu-Microsof...B6z%C3%BCm
denedim olmadı sweet işe yaramadı Ss.gif
(06-26-2010 04:52 PM)sanane06 Yazılan: [ -> ]denedim olmadı sweet işe yaramadı Ss.gif

Sırayla hepsini denedin mi?
(06-26-2010 05:07 PM)Kıbrıslı Alper Yazılan: [ -> ]
(06-26-2010 04:52 PM)sanane06 Yazılan: [ -> ]denedim olmadı sweet işe yaramadı Ss.gif

Sırayla hepsini denedin mi?

Sorunu çözdüm.Çözümü anlatim..

Oyunu siteden cektim kurdum direk calisti ins. diğer patch geldiğinde sorun cıkmaz.
Herkese iyi oyunlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler