Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lnt3p0wer ' in gerçek yüzü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yazık yazık... Verdiği paraya yazık
aynn bayada kasmış 1 haftada
(06-23-2010 10:48 PM)matraxzeki Yazılan: [ -> ]ya bide iftira atmak var türk insanının ruhunda ölünce hack wall diyo lag diyo ne bileyim bazıları gerçekten iftira olabiliyo..

Değerli matraxzeki

Ne yazık ki konuya vermiş olduğunuz yanıtınızda geçen "ya bide iftira atmak var türk insanının ruhunda" ifadeleriniz, en büyük iftiradır!

Yüce Türk Kültürü, binlerce yıldır onurlu bir şekilde ve tüm insanlık değerlerine esas teşkil eden güzel ahlak üzerine mevcudiyetini devam ettirmektedir.

Saygılarımla.
(06-23-2010 11:48 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(06-23-2010 10:48 PM)matraxzeki Yazılan: [ -> ]ya bide iftira atmak var türk insanının ruhunda ölünce hack wall diyo lag diyo ne bileyim bazıları gerçekten iftira olabiliyo..

Değerli matraxzeki

Ne yazık ki konuya vermiş olduğunuz yanıtınızda geçen "ya bide iftira atmak var türk insanının ruhunda" ifadeleriniz, en büyük iftiradır!

Yüce Türk Kültürü, binlerce yıldır onurlu bir şekilde ve tüm insanlık değerlerine esas teşkil eden güzel ahlak üzerine mevcudiyetini devam ettirmektedir.

Saygılarımla.

özür dilerim yanlış anlaşıldı galiba ama bende dahil sürekli öldüğümde bir iftira atma duygusu var ki herkes öyle yapıyo insanın içinden ya nasıl ölmüyor nasıl gördü beni nasıl şöyle yaptı böyle yaptı diyo bunuda sürekli yazıyo türk insanı derken oyunda sürekli bizi gördüğüm için öyle söyledim özür dilerim yanlış anlatım biçimi kullanmışım ama benim maksatım herkesin dediği iftiraları belirtmekti hiç dikkat etmemişim tekrar üzgünüm
ya millet artık alışmış.Öldü mü aha sende bişi var. ya bu nasıl ölmedi. hack! demeye alışmışlar.Valla yazık.
kesinlikle..
bide llgoldoqll miydi neydi öyle biri var pre filanda var charında hack yapıyo .
Herkes ölünce hack diyor.
artık alıştık ya geçende gördüm 45 lv biri adam hack uçmuyo ama speed var ss faln deyince hmn kapadı çıktı odadan normal karşılıyorum ben artık..Sad
Zevksiz herifler...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler