Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 7
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben 1 - 2 Hafta bir pc aldım. Windows 7 kurulu halde verdiler. CD Olarakta windows 7 verdiler fakat windows 7 nin oyundaki yüksek pingimden sorumlu oldugunu dusunuyorum Big Grin Ama asıl sorun windows 7 yerine xp kurunca xpde ağ bağlantılarımda bağlantım gelmiyor ve kesinlikle ağ kurulmuyor böle bir sorunum war Smile Yada windows7ye hiç format atmadan çözebilceksem pingimin nasıl düzelir. oyuna girdiğimde hiç birşey açık olmuyor modemide 1 2 hafta önce aldık böle bir sorunla karşı karşıyayım Ss.gif Eski pcde eski bir modem kullanıyordum sorun yoktu. Pcden bir ayarımmmı yanlış modemden bir ayarımmı yanlış çözemedim yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler.
Windows 7 ile alakası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ki windows7 ile oynayan çok memnun oyuncu var ve zaten windows 7 rahat çalışıyor ki içinde windows 7 kurmuşlar . Şunu unutmaki orjinal işletim sistemlerinde haberimiz olmadan bir sürü gereksiz işlem çalışmakta ve bu belleğe etki etmektedir. gamebooster kullanmanı tavsiye ederim. xp ye gelince güzel modifiye bir xp indir içinden gereksizler çıkarılmış orjinalliği yapılmış bir xp hiç sorun yaşamadım bugüne kadar bu kendi gözlemlerim ve görüşüm sen bilirsin yinede
Teşekkür ederim gamebooster kurdum güncelliyorum şuan Smile
GameBooster'da derdime çözüm oLmadı Ss.gif Acaba TTNeti arasam bir çözüm bulabilirmi Smile TTnet' i arayıp ne söyleyebilirim pingim hakkında ? TTneti arayıp söyliceğim şeyi birisi yazabilirmi?
test yaptırabilirsin bağlantı hızın örneğin 8mb hızında mı sistemden bağlansın senin eve o hızı yakalayabiliyomusun ona baksın sinyal düşükse kabloların bina altyapısının kötülüğünden meydana geliyordur ttneti aramanda fayda var o zaman
Modem biraz ekiyince düzelir Smile)
Bencede Windows7 İle Alakası Yoktur Png Düşürme İle İLgili Konular Var.

http://forum.warrocktr.com/Konu-Warrock-...yrun--5954

http://forum.warrocktr.com/Konu-Warrock-...96Z%C3%9CM

Bunlardan Biri İşne Yarar.
Referans Adresler