Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Holypeople +21 KLanN ALıMI (hack deiliz bizi hazmedeiyorlar)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Holypeople klanı bır kısı harıcınde +21 dır. O bır kısı famaslı ve apartman arkadasım oldugundan klana aldım ama kd ve oyunu ıyı. klandakı oyuncular +21 kdler 1.10 un uzerındedır.

klan macları ıste 2 wıns 1 loses dır

klan kurucu beyn09 benım. gunde en az 4 saat acıgımdır.

suanlık 6 kısı var ama 5 kısı kalabılırız . nıck dedıgım gibi

beyn09 pm lerınızı beklıyorum kd nız ıyı olsun lvlınız 21 yada +21 olsun

bıze hack dıyen leqendoo yada cevap :,

neden o fotonun ılerısıne de gostermedım ılerde ben sana ne dedım

???? yemezler tabııı.. aynen sole dedım

oyunda jıtemle baslıyan bır nıck abı sende hack varmı dedı
ben yok dedım nerden bulabılırım dedı bende dedımkı kütü reklam

burda bır tek calısan hack var oda 21 hazıran so dev hack dedım k.b ama kardesım kullandıgından bılıyorum . benım hackla alakam yoktur

helekı kd 1.80 lvl 28 olduktan sonra
PM LERINIZI BEKLIYORUM..[/size]
SAYGILARIMLA..

Admin Notu: kırmızı ile yazılı ve altı çizili yerlere dikkat sadece bunlar bile ban sebebidir sitemizden, zira kendi kendini ele verebilecek kadar toy bir arkadaş kendizi Big Grin
Sana birşey diyeceğim.. Sen hack deilim diyorsun demi.. Neden o fotoda f11 yapıp çektin bu 1. sorum.. 2. sorum ise odalarda video çekerek oynayıp iyi skor yapabilirmisin. Bunun 2 sine cevap ver aklan paklan Smile
Seninle her türlü videolu vs yaparım.Sen kimsin hazmedemicez.
takmayınn yaa arada cıkar böyle dengesizler adam 28 lwl hazmedemiyoruz Big GrinBig Grin 57 lwlim bnde ölün o zmana yakarım uleynnnn Big GrinBig Grin
Levelle alakası var mı?Patch günü ayrı kd kasar,Hack çıkınca ayrı kd kasar.Ne olduğunu biliyorum onun...Çok oynadım onunla...Hazmedemiyormuşuz Big Grin
(06-23-2010 09:16 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Levelle alakası var mı?Patch günü ayrı kd kasar,Hack çıkınca ayrı kd kasar.Ne olduğunu biliyorum onun...Çok oynadım onunla...Hazmedemiyormuşuz Big Grin

2 Saatir gülüyorum yaSmile Adamı oynarken izliyorum sağa geçiyor sıkıyor sola geçiyorBig Grin Hey Allah'ım ya millet ne kadar zeki Smile
Kardeşi hack olan kendide kullanır demekki sende o sitelere giriyosun en son çalışan hackleri falan biliyosun..
Resimde f11 yapmasan belki boyan ortaya çıkıcak..Bilerek f11 yapmışsın.
arkadaşlar teşekkür ederim sizlere. kişinin hack oldugu zaten belli. Dostluk maçında ben nerdeyım beyn09 oldugum yere basket atıyor Smile
Arkadaşım zaten sizin hack olduklarınızı bir arkadaş kanıtlarla foruma koydu fazla söze gerek yok.. Smile
benim koyduklarımımı diyosun
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler