Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2 tane sorum olacak..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar size iki tane sorum olacak;
1) Ben premium almayı düşünüyorum ve aldıktan sonra klan açmayı düşünüyorum premium aldıktan sonra klanı parasız açabiliyormuyuz yoksa premiumun üstüne para vermemiz mi lzm? Bide klanı nerden açabiliyoruz.
2)Premium aldıktan sonra premiumun bitimine 1 gün kala örnek olarak 5. slotu aldm silah fln aldım. Bu aldıklarım premium bitince gidermi? Birde cephanelik bölümünde premiumlulara özel Exp %30 artırıcı ve exp %20 artırıcı var. Bu ikisini birden alırsam exp %50 olurmu yoksa sadece birinimi seçebiliyoruz?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum Smile[/align]
2. sorunu yanıtlim.

İlk olarak aldığın şeyin süresi bitmeden bitmez premium olsun olmasın.Yani pre son günü Famas alsan.Faması 30 gün daha kullanırsın.

Exp artırıcıları alabilirsin.Evet %50 olur.Hatta %25 double up (exp ve dinar) var.Bunuda alırsan %75 olur.Bi'de gold pre varsa %125 olur Smile
ben bronze almayı düşünüyorum gold biraz bütçemi zorlar Big Grin yardımın için saol Smile
Clan acmak zaten paralı degil diye biliyorum Ss.gif

TaTy

1- http://warrocktr.com/forum/Konu-Yeni-Cla...li-Anlatım

2- %30+%20 ikisinide alabilirsin %50 olur.Silahlarıda kullanabilirsin.(Yeterli gün sayılı 5.slotun varsa)
1)premium aldıktan sonra klan açmak için üstüne para vermeye gerek yok.Klanı gamersfirst den açabilirsin.
2)Gold premium aldıysan 5.slot alamazsın.Bronz,silver aldıysan 5.slot alabilirsin ve premium süresi bitse bile onlar devam eder.%30 artırıcı ve %20 exp artırıcı alırsan ikisi bir %50 olur diye biliyorum.Smile
Gold Premium alırsan daha mantıklı Bronze ile g1 harcarsın gold daha uyguna gelir her türlü Smile
Pre yi alınca ayriyetten ücrete gerek yok
İtemleri pre bitmeden önce alırsan ne kadarlık aldıysan o kadar sende kalırlar
bir sorum daha olacak klan açmak için herhangi bir level sınırı varmı?
(06-22-2010 08:38 PM)ProLeader Yazılan: [ -> ]Clan acmak zaten paralı degil diye biliyorum Ss.gif

Yapma ya ben baya bi eskide kalmışım Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler