Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CD'den Klasör nasıl silecem ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
CD'deki klasörleri nasıl sile bilirim ?
CD'den klasör silinmez , CD ancak CD-Rw ise yani cd writer ise silinebilir
nedir bu cd-rw ?

CD-Rw cd üzerinde istenildiği zaman bir klasör veya dosya silinip,başka birşey eklemek içindir. Bunu yapmak için ya cd yazma programlarından ya da manuel olarak yapılabilir. CD yuvarlağında RW vey CD+R var ise bu çok kullanılabilen bir CD'dir. Sadece CD yazıyorsa bu tek kullanımlık CD'dir.
CD-ROM un silme özelliğene sahip olması gerek..
(06-22-2010 07:18 PM)ctaleader Yazılan: [ -> ]CD-ROM un silme özelliğene sahip olması gerek..

Nero ile silemez miyim _??
Nero ile Writer özelliği olan CD'leri siler,ekleme yaparsın.. Sadece CD-Rom ise buna kimse birşey yapamaz o öle tek kullanımlıktır..
Benim bildiğim cd lerde var silinme özelliği Ss.gif
(06-22-2010 07:24 PM)darkleder Yazılan: [ -> ]Benim bildiğim cd lerde var silinme özelliği Ss.gif

nerde o zaman ? sil diyorum hata veriyor.Salt okunur ile ilgili bişeler diyor.
Elinize bi bicak alin, üstüne cizik atin, o zaman silinir Big Grin

Ama benim bildigim öyle bi özellik yok Wink
(06-22-2010 07:19 PM)İrşad EKŞİ Yazılan: [ -> ]
(06-22-2010 07:18 PM)ctaleader Yazılan: [ -> ]CD-ROM un silme özelliğene sahip olması gerek..

Eğer öyle bi özelliği yoksa nero işe yaramaz diye biliyorum.
(06-22-2010 07:19 PM)İrşad EKŞİ Yazılan: [ -> ]

HAyır. Bu iş için özler olark yapılan CD-RW CDler veya DVDler var. Örneğin eline boş bir CD al , üstünde CD-R yazar. İşte bunların içindeki klasörleri silemezsin. Bunun için CD-RWlardan alman gerek. Onlar da biraz daha tuzlucukturlarBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler