Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Birkaç Tane Eski Resim...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Alın bendende birkaç tane eski resim;

Beta döneminde ve hemen sonrasında kullandığım char "mozi2000"
[attachment=2090]
Ufaktan bir K/D kasma olayı Big Grin
[attachment=2091]
Buna halen gülerim Smile
[attachment=2092]
Helikopterleri sadece uçurmuyorduk bazen çoğalmalırınada yardımcı oluyorduk Big Grin
[attachment=2093]
Bu ise Cüneytin "castleder" bizim odada yanlış takıma düşmesinden kalan bir sitem DOST Nerelerde bu Cüneyt yahu? Özledim vallahi Smile
[attachment=2094]

TaTy

Vay vay vay ! nerde o eski güzelim Warrock, nerde o eski güzelim Warrockcular !
Bu ssleri görünce eski Warrock'u özledim.
Ya ihtiyar sende oyuna dön Big Grin İlk ss'de Reis'in char gözümden kaçmadı ( bombaci)
Zaten buluşmada öv öv biteremedi seni Çağrı abi .
Adi premiumlu ahahaha Big GrinBig Grin

Bende sizin premiumunuz varsa bizimde hackimiz var gibisinden bişeyle karşılaşmıştım.
(06-22-2010 06:50 PM)Black Yazılan: [ -> ]Vay vay vay ! nerde o eski güzelim Warrock, nerde o eski güzelim Warrockcular !

önceden böyle miydi ya warrock oynarken eğlenirdik şimdiyse küfürden hackten oyun oynayamıyoruz.
Eski warrock gibisi varmı be
Cüneyt abiye bak rezillik Big GrinBig GrinBig Grin
(06-22-2010 07:04 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Ya ihtiyar sende oyuna dön Big Grin İlk ss'de Reis'in char gözümden kaçmadı ( bombaci)
Zaten buluşmada öv öv biteremedi seni Çağrı abi .

Biz bu oyunda unutulacak şeyler yapmadık, her zaman saygılı ve seviyeli olanlar kalıcı oldular oyunu bıraksakta kalbimiz buralarda DOST
ss'lerden belli eskiden oyunun temiz,sade,klasik bir çağrışımın olduğu.. Şimdi grafik fazla abartılmış,Her patch sonrası eskimiş bilgisayarlar kaldırmamaya başlıyor,ilk patch de 90 model pc ler kaldırmıyordu sonrakinde 91 sonrakine 92 derken yakında 2010 model pc 'lerde kaldırmamaya başlar Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler