Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rapidshare' dan kolayca dosya indirmek !! [ Resimli ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Rapidshare' dan dosya indirmek, helede akşamları hayli zor ve sinir bozucuSmile Ayrıca bu konuda birçok şikayet var..

Bende bunun üzerine Rapid den dosya aktarımı yapmanın daha kolay bir yolunu anlatacağım..

İlk önce http://www.rapid8.com ' a giriyoruz ( Üyelik vs. yok..)

Sitenin alt tarafındaki yere ( resimde gösterdim ) linki yapıştırın.

[Resim: adsz1fh.png]
Sonra bir sayfa açılacak, sayfanın altında yüklenen birşey göreceksiniz. 3-5 sn sonra "Begin your Download" yazısı göreceksiniz, ona tıklayın. Biraz bekledikten sonra indirme işleminiz başlayacaktırSmile

[Resim: adszraq.png]

Sitede bazen problem olabiliyor..

Keyfini çıkarınSmile
Güzelmiş Wink
Teşekkürler işime çok yarıyacak.
Önemli değilSmile
Gerçekten süper paylaşım.Şu 1 aydır beni deli ediyordu rapid.İşime yarıyacak.
(01-21-2010 11:46 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Gerçekten süper paylaşım.Şu 1 aydır beni deli ediyordu rapid.İşime yarıyacak.

Açıkcası daha çok ilgi bekliyordumSmile İşine yaraması sevindirici..
rapid bitti ya bir şey indircez 40 saat uğraşıyoruz torrent en iyisi Big Grin
(01-21-2010 11:52 PM)Barış Yazılan: [ -> ]rapid bitti ya bir şey indircez 40 saat uğraşıyoruz torrent en iyisi Big Grin

Çok haklısın premium almaya itiyorlar insanı ve gün geçtikçe zorlaşıyor rapid den dosya indirmek. Fakat bu tür siteler yardımcı oluyor birazSmile
Super paylasım tebrıkler Smile (bize bunlarla gel) Puhaha xD
(01-21-2010 11:55 PM)xellsaiser Yazılan: [ -> ]Super paylasım tebrıkler Smile (bize bunlarla gel) Puhaha xD

GörevimizTongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler