Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 30 Günlük 3 Bedave İtem[Resimli Anlatım]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: sssk.jpg]

1.Code bölümüne ''GamersfirstFPS'' yazıyoruz.Oyuna girip oynuyoruz Smile

Gelen İtemler :
1.Spectre M4
2.%20 Exp up
3.%5 Sp up

Tüm hakları saklıdır.

TaTy

Bilmeyen arkadaşlar için çok iyi bir konu teşekkürler kardeşim eline sağlık .
Birçok kişi bilmiyor kod yüklemeyi kemdimden biliyorum (: G1 değişince kodu nereye yazıcağımı bilmiyordum daha (:
(11-18-2009 07:26 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Bilmeyen arkadaşlar için çok iyi bir konu teşekkürler kardeşim eline sağlık .
Birçok kişi bilmiyor kod yüklemeyi kemdimden biliyorum (: G1 değişince kodu nereye yazıcağımı bilmiyordum daha (:

SmileSmile Bende bilmiyordum bir aralar..Kod yüklemeyide resimli olarak yarın anlatırım artık Big Grin
Ellerine sağlık kardeşim. Çok iyi bir konuya değinmişsin, bilmeyenler için çok iyi oldu.
yazdımda cıkmadı ? nerde hata yapıym olabılır
(11-18-2009 08:07 PM)hassan Yazılan: [ -> ]yazdımda cıkmadı ? nerde hata yapıym olabılır

Doğru yazdığına emin ol ''GamerfirstFPS''

Sherlock

Bayramda iş görür ^^
(11-18-2009 08:34 PM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]
(11-18-2009 08:07 PM)hassan Yazılan: [ -> ]yazdımda cıkmadı ? nerde hata yapıym olabılır

Küçük bir hata var ''gamersFirstFPS'' olması lazım. ''S'' harfini unutmayalım yazarken Smile
(11-18-2009 10:17 PM)neglector Yazılan: [ -> ]
(11-18-2009 08:34 PM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]

Küçük bir hata var ''gamersFirstFPS'' olması lazım. ''S'' harfini unutmayalım yazarken Smile

Pardon hemen düzeltiyorum.Yanlış yazmışım Big Grin
cok işime yaradı kardes cok ama cok saol
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler