Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nod32 için Warrock Ayarı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

TaTy

Nod32 şüphesiz en iyi güvenlik yazılımlarından birisi Fakat Warrock.exe hatası alıp oyundan atılıyorsunuz. Bunun çözümü için buyrun.Bu işlemi yaptığınızda oyundan atılmaz,warrock.exe silinmez,patch geldiğinde karışmaz,Nod32 güncellediğinde oyundan atmaz.
Resim 1 *nod32 programını açın ve ekranda açıkken klavyeden F5 e basın karşınıza gelişmiş özellikler gelicek
[attachment=9]

Resim 2 *Sonra sol tarafta [Tarama Dışı öğeler] sekmesine tıklıyorsunuz
[attachment=10]

Resim 3 *Sonra alt tarafta [Ekle] butonuna basıp
[attachment=11]

Resim 4 *Buraya 1.Olarak [ C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\System\WarRock.exe ] gösteriyorsunuz
2 . Olarak [ C:\Program Files\GamersFirst\ ] Klasörünü gösteriyorsunuz

[attachment=12]

Resim 5 *Ve bunları ekledikten sonra [Tamam] tuşuna basıyorsunuz
[attachment=13]

Nod32 birdaha Warrock'a karışmayacaktır Smile yıh yıh yıh
Saygılar Mehmet@blazex
güzel çalışma.
(10-24-2009 02:32 PM)qstrgy07 Yazılan: [ -> ]güzel çalışma.

Gerçekten güzel çalışma daha başka konular için devamını diliyoruz .Smile
Güzell çalışma Big Grin
Teşekkür ederiz.
Bende işe yaramadı. WR updateri tamamen sildi. oyunu tekrar yüklüyorum malesefSad

TaTy

(11-01-2009 11:10 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]Bende işe yaramadı. WR updateri tamamen sildi. oyunu tekrar yüklüyorum malesefSad
Sen patch geldiği zaman Nod32 yi devre dışı bırakmayı unutmuşsundur büyük ihtimal . Nod32 de warrockupdater in dosya indirdiğini anladığı için silmiştir.
Nod32 yi açıp standart moddan > gelişmiş moda geçip karantinadaki dosyalara bakarsan orada wrupdater.exe yi görürsün . Üstüne sağtıklayıp ''Geri yükle'' dediğin zaman dosya hiçbirşey olmamış gibi kalır silinmez.
(11-02-2009 07:50 PM)Respect Yazılan: [ -> ]
(11-01-2009 11:10 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]Bende işe yaramadı. WR updateri tamamen sildi. oyunu tekrar yüklüyorum malesefSad
Sen patch geldiği zaman Nod32 yi devre dışı bırakmayı unutmuşsundur büyük ihtimal . Nod32 de warrockupdater in dosya indirdiğini anladığı için silmiştir.
Nod32 yi açıp standart moddan > gelişmiş moda geçip karantinadaki dosyalara bakarsan orada wrupdater.exe yi görürsün . Üstüne sağtıklayıp ''Geri yükle'' dediğin zaman dosya hiçbirşey olmamış gibi kalır silinmez.
Onu bende biliyorum ve yaptıydım ancak yinede hata aldım. Neyse oyunu tekrar yükledim zaten
güzel çalışma teşekkürler Smile
Aslında gerekli olan warrock için böyle yararlı bilgili vermek teşekkürler Respect.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler