Forumu Bırakıyorum...
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Forumu Bırakıyorum...
Konudaki Cevap Sayısı
18
Konuyu Açan Kişi
SinanYksl
Görüntülenme Sayısı
2326

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 1 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Forumu Bırakıyorum...
Burak Kandöker
Unregistered

RE: Forumu Bırakıyorum...
Turgay bazen sert konuşuyor yani küfürlü anlamında değil ciddi konuşuyor bunuda keyfinden yapmıyor ekibin daha çok çalışmasını istiyor patron gibi düşünün çalışanlara çok iyisiniz süpersiniz derse o çalışan genelde o şekilde çalışır ama sert konuşursa eksiklerini söylerse eğer ciddiye alıyorsan daha iyisini yapmaya çalışırsın en iyilerin dahi eksikleri vardır Turgayda en iyi olmayı hedeflediği için eksiklerinizi (ben dahil) eksiklerimizi söyleyebilir warrockhitdede aynı şekilde disiplinliydi burdada aynı bu size karşı alınan bir tavır değil yada size sinir olduğundan değil sonuçta ekibe yanlışlıkla alınmadınız 20.000 üyesi olan bir forumda moderatör veya genel moderatör olmak çok zor birşey hele böyle bir forumda çok çok daha zor birşey bu yüzden yetki konusunda iyi düşünmelisiniz.

Genel Moderatör - Moderatör

Moderatöre düşürme amacı kimsenin yetkisini düşüreyim değil sadece herkesin yeri belli olsun kimin çalışıp kimin çalışmadığı ortada olsun amaç bu yani hedef kimsenin yetkisini düşürmek değil anladığım kadarıyla.
08-11-2011 10:33 PM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
Hayatında başarılar dilerim sinan. Güzel günler geçirmiştik ben buraya ilk üye olurken Smile Sonra seni göremez sohbet edemez olduk.

Genede üzüldüm Sad Sad

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

08-11-2011 10:34 PM
Tüm Mesajlarını Bul
M.K
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri
Adı: Mustafa

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 436

Warrock Bilgileri
Nick: ***

K/D: ***

LwL: ***

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
scorpion
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
WarrockTR için büyük bir kayıp görevini layıkıyla yerine getiren sen ayrılıyorsan söyliyecek söz bulamıyorum. Umarım bir anlık bir kızgınlıktır bizimle kalman dileğiyle...

Bir Yıldız Daha Kaydı Gecenin Karanlığından Karanlık Geçmişe Parlayacak
08-11-2011 10:42 PM
Tüm Mesajlarını Bul
arrivederci
veni vidi vici
Ceo

Profil Bilgileri
Adı: *******

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 620

Warrock Bilgileri
Nick: turk0lord

K/D: 1,51

LwL: 68

Clan: BMT

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
Konu kendi iç meselemiz oldugundan meseleyi forum takımı kendi içinde halleder gereksiz mesajlar olmaması açısından kilitliyorum.

[Resim: fzLwivT.gif]
08-11-2011 10:46 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
Bugün dersim yoktu boş günümdü bende babamın yanına yardıma gittim işler için. Haliyle meşgul olduğum için mod bölümüne açmayı planladığım konuyu açacak zamanım olmamıştı. Evede geç gelince açacak zaman bulamadım. Şimdi Burak'ın yukarıda yazdığı yazıyı okudum da o yazacağım yazıyı birde tüm foruma açayım dedim.

"Bugün WarrockTR sitesinde moderatör olduysanız buradaki görevlerinizi vede işinizi elinizden geldiğince iyi yapmaya çalışın. Burada lay lay lom olsun diye hiç bir zaman mod. almadık. Her zaman alınan modlara görevler verdik, sorumluluklar yükledim. Bunlarıda hiç bir zaman keyfimizden yapmadık. En azından o görevleri hep ben verdiğim için bireysel konuşayım keyfimden yapmadım. Burası sanal ortam. Kaybettiğiniz zaman gerçek hayatta zarar görmenizin çok zor olduğu bir yer. Tamamen izole vede farklı şeyler deneyebileceğiniz bir alan. Bu dünyaya girdiyseniz ya zamanınızı istediğiniz gibi güzel geçirmeye çalışırsınız yada gerçek hayata yönelik tecrübe kazanırsınız. Ben bu forumu herkes için bir staj yeri olarak görüyorum. Biz burada yönetici olan işin tepesinde olan ekibiz. Siz mod'lar arada kalan mühendis veya bölüm şefisiniz. Altınızda size bağlı bir ekip var ve bu ekibin sorumlususunuz. Bir hata olduğu zaman sorumluluk alacak kişilersiniz. Haliylede o sorumluluğu biz yöneticilere sorumlusunuz.

Uzun lafın kısası biz burada yöneticiyiz vede elimizden geldiğince ortamı iyi idare etmeye çalışıyoruz. Paramı kazanıyoruz ? hayır ama tecrübe kazanıyoruz. Yarın öbür gün iş hayatına girdiğiniz zaman iyisinden kötüsüne, kirlisinden temizine, adilinden adaletsizine binbir farklı ortam görüp kişilerle tanışacaksınız. Sizi bu gibi durumlar için elimizden geldiğince yönetiyoruz. Biz siz mod.ları yöneterek kendi çapımızda tecrübe kazanıp doğru yanlışları tartıyoruz. İleride başımıza burada yaşadığımız tarzdan sorunlar veya diyaloglar gelirse bir ön adımımız olsun diye çalışıyoruz. Siz mod.larda tepenizdeki kişiler tarafından bir nevi yönetiliyorsunuz desem yeridir ( doğru kelimeyi seçemedim ama anladınız umarım ) . Size göre hata yapıyor olabiliriz ( ki yaparız normaldir ) , ama iş hayatınızda daha kötülerini göreceksiniz. Neki burada para almıyorsunuz bir şey almıyorsunuz ama iş hayatınızda paraya ihtiyacınız olacak vede bazı durumlarda boyun eğmek zorunda kalabilirsiniz. Kalkıp "hayır patronum bence burada hatalısın" diyemebilirsiniz. Hoş biz bunu her zaman size dedirtmeye çalışıyoruz o ayrı. Belki çok iyi davranıyoruz belki çok kötü ama 3-4 yıl sonra muhtemelen bu oyunu bırakacaksınız ama ileride burada edindiğiniz tecrübeleriniz sizin işinize yarabilir. Burada biz yöneticilerin yaptığı her hata bizlere bir tecrübedir. Normal bir üyenin gördüğü her türlü şey bir tecrübedir. Biz sizlere tecrübe kazandırmaya çalışıyoruz. Ha diyeceksiniz ki warrock amaç değilmi ? evet warrock bu forumun 1. amacı ama bizim bu tecrübe kazanma konusunda sadece bir araç. 5-10 yıl sonra sadece adını hatırlayacağımız bir araç. "

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

08-11-2011 10:59 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
manisalı45
The Lord Of The Rings
*

Profil Bilgileri
Adı: berk

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 51

Warrock Bilgileri
Nick: LOTR

K/D: 1.44

LwL: 66

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
bırakma ya Sad

[Resim: pdy34.jpg]

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul...
Hepsine hükmedecek Bir Yüzük, hepsini o bulacak.Hepsini bir araya getirip karanlıkta birbirine bağlayacak...
08-11-2011 11:03 PM
Tüm Mesajlarını Bul
TaTy
Unregistered

Çençü imzan ve sen kalbimdesin her zaman Smile
08-11-2011 11:27 PM
Ruvale
Ceo
Ceo

Profil Bilgileri
Adı: Hasan

Katılma Tarihi: Feb 2010

Rep Puanı: 765

Warrock Bilgileri
Nick: Ruvale

K/D: WTR

LwL: :)

Clan: -

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
psg1
Bronz Premium
Assault
M60
CQC
Sinan , biliyorsun foruma başladığımdan beri konuşuyoruz , arkadaşız . Ve yine biliyorsun ki , yetki sahibi olduğumda da arkadaş olmaya devam ettik . Yani diyeceğim , yetki sorumluluktur , üstünlük değildir .

Burada birkaç yetki sınırlaması için biriyle veya birileriyle tartışmaya girmiş olman üzdü . Yetki için forumu bırakacaksan , keşke hiç yetki sahibi olmasaydın Sinan .

Başka sözüm yok .
08-12-2011 12:24 AM
Tüm Mesajlarını Bul
Sherlock
Unregistered

Sinan olayı dramatize etmene gerek yoktu bence ama sen bilirsin kararını almışsın.

Bu arada Turgay eline sağlık lan sağlam yazmışsın.
08-12-2011 07:25 AM
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Warrock'u bırakıyorum. yer1n7kat6 7 4,593 09-06-2012 08:53 PM
Son Mesaj: Hüseyin Kadıoğlu
  Oyunu Tamamen Bırakıyorum Hesabımı Devredicem x0neking 16 3,359 08-12-2012 05:44 PM
Son Mesaj: frknleader
  Bırakıyorum Artık ExpertKinq 10 2,343 06-13-2012 11:32 AM
Son Mesaj: Can Doğan
  Oyunu Bırakıyorum ! xXxPuniSHeRxXx 16 2,836 01-03-2012 11:18 PM
Son Mesaj: xCamp3rush
  Forumu bırakıyorum! Cinematique 25 3,935 11-02-2011 10:29 PM
Son Mesaj: Turgay Emek

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай