Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
(10-01-2012 06:26 AM)Akif Reyizz Yazılan: Milletin derdi Galatasaray olmuş demek ki zamanında çok .... . Neyse sakinim
çok iyi bir noktaya değindin kardeşim.
Galatasaray'a bu kin niye ? koyu bir Galatasaray'lıyım .
fakat hiçbirzaman fenere veya beşiktaşa bi saygısızlık yaptığım olmamıştır . maçlar hariç tabiki
anlamadığım şey , niye bir düşman gibi görüyorsunuz ? çıkartın şu at gözlüklerinizi . biraz gerçekçi bakın olaya. sadece futbol bu , savaş değil !
hele avrupa maçlarında birbirimizi desteklememiz gerekirken , karşı takımı destekliyoruz. bunu Galatasaraylıda , fenerlide ve beşiktaşlıda yapıyor. yazıklar olsun bunu yapanlara . olması gereken bu değil.
Futbol bir savaş değil , kardeşliktir. eğer savaş istiyorsanda , bunu klavye erkekliğiyle değil , yüzyüze yap.
Hatırlatırım sene 2000 mayıs ayı biz fenerbahçeliler galatasaraylılar kadar sokaklarda kutlamalar yaparken o günden 1-2 yıl sonra ne olduysa fenerbahçe 6-0 yeniyor ve galatasaraylılar hep dedikleri "ama bizim uefa kupamız var" sözünü her alanda söylemeye başlıyor. Tamam bizim uefa kupamız yok veya beşiktaşın yok ama siz bunu her fenerbahçelinin veya beşiktaşlının yüzüne söylerseniz kinde olur nefrette olur.
Sene 2008 CSKA Moskova-Fenerbahçe maç moskovada:
Siz başlatıyorsunuz biz devamını getiriyoruz
pardon ama siz derken ? böyle bi genelleme yapman zaten hata. moskovalı aslanlar diyor orda. bizden bahsetmiyor. bikaç kişi yaptı diye , herkesi suçlayamazsın.
he amacınız cidden düşman olmaksa , 16. haftada görüşücez zaten.
(10-01-2012 12:24 PM)Zafer Ulaş Yazılan: Ben şahsen Göztepeli Olarak, süper lig takımlarından Beşiktaş dışında hiç birine saygı duymam. Galatasaraymış Fenermiş farkları yok. Para için maç yapıyorlar spor için falan değil.
bende bir Galatasaraylı olarak , Göztepeyi severim. ama geçen sezon ve bu sezon bikaç maçını izledim. bütün izlediğim maçlarda ortaya koydukları performans cidden berbattı.
buarada tabiki para için maç yapıcaklar. sonuçta ekmek yiyorlar ordan. bugün
Real Madrid , Barcelona vb takımlar neden dünyanın en iyisi ? çünkü para var. sen o adamlar spor yapınca zevk almıyorsun . gol atarlarsa zevk alıyorsun. dolayısıyla gol atmak için para harcamak zorundasın. çok paralar dönüyor olabilir. ayrıca Beşiktaş'da para için maç yapmıyormu ? azcık koşalım ter atalım diye mi yapıyorlar maçı ?
Futbol koşup gol atmak değildir. Sen Göztepe taraftarının 35. dakikada yaptığı showu nerede gördün ? Para için de yapılır futbol ama, transfer olduğun takıma sana SIRF sana daha çok para verecek diye gittin mi, o iş endüstri olur, sanayi olur. Spor olmaz.
(10-01-2012 06:26 AM)Akif Reyizz Yazılan: Milletin derdi Galatasaray olmuş demek ki zamanında çok .... . Neyse sakinim
çok iyi bir noktaya değindin kardeşim.
Galatasaray'a bu kin niye ? koyu bir Galatasaray'lıyım .
fakat hiçbirzaman fenere veya beşiktaşa bi saygısızlık yaptığım olmamıştır . maçlar hariç tabiki
anlamadığım şey , niye bir düşman gibi görüyorsunuz ? çıkartın şu at gözlüklerinizi . biraz gerçekçi bakın olaya. sadece futbol bu , savaş değil !
hele avrupa maçlarında birbirimizi desteklememiz gerekirken , karşı takımı destekliyoruz. bunu Galatasaraylıda , fenerlide ve beşiktaşlıda yapıyor. yazıklar olsun bunu yapanlara . olması gereken bu değil.
Futbol bir savaş değil , kardeşliktir. eğer savaş istiyorsanda , bunu klavye erkekliğiyle değil , yüzyüze yap.
Hatırlatırım sene 2000 mayıs ayı biz fenerbahçeliler galatasaraylılar kadar sokaklarda kutlamalar yaparken o günden 1-2 yıl sonra ne olduysa fenerbahçe 6-0 yeniyor ve galatasaraylılar hep dedikleri "ama bizim uefa kupamız var" sözünü her alanda söylemeye başlıyor. Tamam bizim uefa kupamız yok veya beşiktaşın yok ama siz bunu her fenerbahçelinin veya beşiktaşlının yüzüne söylerseniz kinde olur nefrette olur.
Sene 2008 CSKA Moskova-Fenerbahçe maç moskovada:
Siz başlatıyorsunuz biz devamını getiriyoruz
pardon ama siz derken ? böyle bi genelleme yapman zaten hata. moskovalı aslanlar diyor orda. bizden bahsetmiyor. bikaç kişi yaptı diye , herkesi suçlayamazsın.
he amacınız cidden düşman olmaksa , 16. haftada görüşücez zaten.
Bunları yazarken bile düşmanlık var. "16. haftada görüşücez zaten." derken dostça bir yaklaşım mı oluyor?
Fenerbahçeli 2-3 taraftar gidiyor trabzonun rakibinin stadına fener formasıyla suç oluyor galatasaraylılar böyle birşey yapınca tüm camiaya mâl edemezsin oluyor bak sen şu işe...
BİLGİ | Galatasaray 2045-2046 Sezonu Sonuna Kadar Fenerbahçe İle Oynadığı Tüm Maçları Kazanırsa Derbi Galibiyet Sayıları Eşitlenecek.
(10-01-2012 03:26 PM)Scathe Yazılan: Bir Göztepeli olarak kasımpaşa hariç hiçbir istanbul takımına saygı DUYMUYORUM !
Beşiktaşa haksızlık etme. Ben futbol oynayışı için değil. Tarihi için diyorum. Yoksa 3 büyükler falan filan vıdı vıdı yok öyle bir şey. Sen 3 takıma büyük der gerisini tü kaka yaparsan, onlardan başka takım zaten çıkmaz.
Bence bu forumda futbol ile ilgili paylaşımlar yasaklanmalı.Her konuda yok ben şunu sevmiyorum yok bunu 6-0 yendi yok 8-0 yok uefa kupası var.Her konuda böyle oluyor
(10-01-2012 03:26 PM)Scathe Yazılan: Bir Göztepeli olarak kasımpaşa hariç hiçbir istanbul takımına saygı DUYMUYORUM !
Beşiktaşa haksızlık etme. Ben futbol oynayışı için değil. Tarihi için diyorum. Yoksa 3 büyükler falan filan vıdı vıdı yok öyle bir şey. Sen 3 takıma büyük der gerisini tü kaka yaparsan, onlardan başka takım zaten çıkmaz.
Yok zafer kardeşim küçüklüğümden gelen bir 3 büyük nefreti var içimde
Yok zafer kardeşim küçüklüğümden gelen bir 3 büyük nefreti var içimde
Öyle diyorsun da, Beşiktaş zamanında milli takım görevi görmüş, armasında Türk bayrağını taşıyan bi' takım.
(10-01-2012 04:38 PM)Berkay Vural Yazılan: Bence bu forumda futbol ile ilgili paylaşımlar yasaklanmalı.Her konuda yok ben şunu sevmiyorum yok bunu 6-0 yendi yok 8-0 yok uefa kupası var.Her konuda böyle oluyor
Daha kolay bir yolu var.. Holiganlara, fanatiklere gerekli cezalar verilse böyle bir şey olacağını sanmıyorum..